Tuesday, June 19, 2012

Wedding My Uncle


Kisah Ahad lepas...memenuhi jemputan majlis persandingan my uncle...Uncle Fadly a.k.a Uncle Aboy..anak Wanchu aku yang terserempak masa pi Vietnam last year..kahwin jugak uncle aku ni...duk sibuk kerja 
je kat Jabatan Agama Islam Seremban...
Majlis diadakan di dewan Sek Men Rendah Agama Sheikh Haji Mohd Said Seremban

 my anak dara yg sentiasa suka posing...
 singgahsana pelamin nan indah ( pesal ayat aku lain macam ni)
 meja makan beradap
 wajah kesayangan aku...My mum and Dania
 aku sampai org x ramai lagi..x lama lepas tu..penuh dewan..
 pengantin dah sampai...
 uncle aku ni suka sgt ketap bibir mcm tu...comel wife dia kan...sama tinggi
 bersanding
 gift...telur dalam sarang burung..sanrang burung tuh leh makan yer..itu kuih cakar ayam...
aku x suka sebab manis...

si manis aku ni ...
pegang apa pun or makan apa pun tetap nak pose..Dania suka jer ikut atuk ngan wan eh pi mana2 wedding
sebab dia suka ngan Nasi Minyak..
Nasi Minyak kosong xde lauk dan papadom shj adalah kegemaran dia eh..
xde papadom dia tetap makan nasi minyak kosong...nak kata aku suka makan nasi minyak...
rasanya x kot..aku pi mana2 wedding belasah makan nasi putih jer...makan nasi minyak aku pening..
nampak nau dah tua kan..sume x leh makan...huhu...
next citer Abah borong durian utk buat tempoyak...


11 comments:

  1. menarik..
    sarang burung buat dari kuih cakar ayam..(sangat kreatif)..i like..

    ReplyDelete
  2. eh..dah lama x makan cakar ayam... rasa teringin plak..

    ReplyDelete
  3. Lovely
    - menarik kan...jarang jumpa...

    ReplyDelete
  4. Shu
    - manis la..x elok utk kesihatan

    ReplyDelete
  5. adek manis pandai possing meh...hehehe perghh tang gift tu sangat unik...suka :)

    ReplyDelete
  6. Unik gift door :-)
    Unik jugak uncle punya ketap bibir :-)

    ReplyDelete
  7. Bitt
    itu adik manis memang sgt pandai posing...pantang hala kamera...

    ReplyDelete
  8. Sorry,typo..door gift,bukan gift door! Haha

    ReplyDelete
  9. saya suka cakar ayam tu! kreatifnya perantin. hehe..

    ReplyDelete
  10. creativenyer guna cakar ayam sebagai sarang..
    idea.. hehehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah