Tuesday, June 5, 2012

Majlis Persandingan Kazen..


Last kenduri kazen sebelah mak aku ni....anak Mak Long yang bongsu...yahuuuu...pas ni tak yah attend wedding sebelah family Mak utk jangka masa lama..kazen2 lain sumer baru abih belajar...
wedding Sabtu 26.5.2012 ..patutnya aku balik awal...tp sebab xde cuti ditambah permulaan cuti sekolah..Jumaat tu aku lambat sampai Seremban..so gerak balik Serting Sabtu pagi tu jer...bising makcik2 aku...ye la..aku kan org kuat merangkap chef..aku dah lawa2 masa sampai tu xdenya aku nak masak lauk pengantin..alahai...korang jer la buat..aku tolong hidang je la...

 meja makan beradap..ooo....tema Hijau Lumut yer anak2....
 ok la aku hiaskan kek pengantin ni...nak lebih ko upah la wedding planner..huhu
 kek adalah super duper sedap...
 meja makan dah meriah ngan makanan
 pelamin dalam rumah....simple dan cantik

Udang tercacak atas nenas...sikit benau udangnya..makcik aku ckp
Pak Long beli sikit...so jadi la mcm tuh...

aku paparkan yang ni jer la dulu eh...
nanti aku tepek lagi...gambar perantin pun ada..siap dua2 belah pihak lagi...kat kenduri ni la
yang lepas tu aku demam seminggu MC tuh...



6 comments:

  1. udang kalau sikit lebih cantik lekat terus kat badan nenaS TU..tapi gitu pun ok..yang pemting sedap..heheheh

    ReplyDelete
  2. cantik..now musim sekolah lagi lah byk wedding..
    sehari sampai 5 jemputan..

    ReplyDelete
  3. Udang panjat macam ni biasa jumpa masa kenduri kahwin tapi masa kenduri adik ipar hubby memang takde udang stail macam ni.. memang lain..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah