Thursday, June 7, 2012

Selamat Bertunang Fiza


Last week aku kat Muar..sempena majlis bertunang adik ipar Angah..Fiza..
orang sekarang bertunang mewah betul..selain hantaran..korang tengok la pelamin nya...Fiza ni anak bongsu..of course la majlis agak meriah sikit kan yet simple...

 masuk jer rumah nampak pelamin ni...
 nice..simple..
 hantaran..
 lebih kepada makanan...
 semua ni hasil tangan adik ipar aku..Ayu
 chocolate..
 buah anggur
 sirih junjung..guna sirih plastik tu jer..tp cantik la...
 sessi perbincangan...
 sarung cincin
 bersama bakal mak mertua kot..

Selamat bertunang Fiza...alhamdulillah..tempoh bertunang setahun jer...
hantaran RM11,112.12 
Mak oii.....mahalnya....tinggi belajarnya...tinggi jugak hantarannya kan?


6 comments:

  1. salam kenal kak :)
    tak bahaya kak , dia kalau kt tak bai tu yg bahaya sket :) follow sini jgk ^^

    ReplyDelete
  2. fuh bertunang tu?...mmg grand...cantik betul pelamin ngna hantaran tu...bekenan i tau sis....

    semoga kekal bahagia dan cepat2 ke jinjang pelamin plak....auw!~

    ReplyDelete
  3. wah..bertunang dah meriah mcm nie.nanti kawin of coz lagi meriah..selamat bertunang!!

    ReplyDelete
  4. meriahnya..kita dulu tunang jimatkan..xde pelamin2 ni..bakal MIL masuk dlm bilik kita duduk molek2 atas katil..senyum malu2 je..arrhh..suweeet...hahaha..

    selamat bertunang ye fiza..

    ReplyDelete
  5. musim org kawin, berkhatan, bertunang skrg ni..
    selamat bertunang...

    ReplyDelete
  6. Dah jadi trend.. zaman anak kita nanti macam manalah agaknya.. buat simple orang mengata, buat mewah orang bercakap.. eemm.. mulut manusia..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah