Monday, June 25, 2012

Sorry Aressa..Kakak Tak Sengaja


Kenapa??
Anak dara aku terjatuhkan adik dia ni masa bawak jalan2 naik basikal baby....terus dia mcm rasa 
bersalah sangat2 sebab kejadian Sabtu tu...sampai terbawa2 dalam tido...
uish penat nak explain kat dia yang dia tak sengaja..Mak Yang pun x marah cuma next time kena hati2..


rupa2nya dak kecik ni jatuh sebab dia cuba nak berdiri..kakak x leh nak balance...cer tgok basikal tu..yang sebenarnya ada pemegang kat belakang..just kena control itu jer...
si Aressa ni x duk diam...ha..jalan pun berbatu kan...apa lagi...jatuh la...
bertepek kat dahi tersagat jalan..tgok gambar atas tu..jelas kan?
xper la benda dah lepas....
aku tak bagi Dania tolak basikal tu lagi..biar Mak Yang or Pak Yang dia yang buat...
nasib x teruk..kalau teruk...x tau la....

10 comments:

  1. Alahaiii kesian kakak... Rasa bersalah sgt sampai mimpi..

    ReplyDelete
  2. ala...siannya...biasa ar sis...budak-2 an lasak....anak buah sy pun cam diaorg nie gak...letih melayan eh... tapi itulah pengarang jantung kami laki bini sis....heheheheheee..... sian kakak eh serba salah kan..... pujuk ler elok-2 eak sis....

    ReplyDelete
  3. hihih rasa bersalah ... xpe2 sikit je kakak

    ReplyDelete
  4. biasalah budak2.. sure dia takut..
    rasa bersalah semua

    ReplyDelete
  5. la sian kakak smpai terbawak2 dlm tido.mesti dia takut gak tu kan.takpe kakak tak sengaja... :)

    ReplyDelete
  6. sampai terbawa ke dalam mimpi..siannya.. dia rasa sangat bersalah erkg..

    ReplyDelete
  7. cian kakak..xpela kakak x sengaja kan..bukan kakak yg buat jatuh..adik yg x reti diam kann

    ReplyDelete
  8. kesian kakak..anak2 ni masa kecik mana yg tak jatuh..semua pun jatuh..alang kita makpak dia yg jaga pun..bukan sengaja kan..lenkali lebih hati2..

    sis..daun midin dee mkn masa kat kuching je..hehehe..

    ReplyDelete
  9. All
    - Now dania dah ok..mak yang dia yang tlg pujuk...dia dah ok..insyaallah x nages2 or ngigau2 dah...td i call my mum..she said malam td dia x ngigau dah..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah