Tuesday, June 12, 2012

Selamat Pengantin Baru Ashraf & Yanti

Last week my kazen wedding, kali ni kazen sebelah my dad...
meriah..ramai orang walau wedding tu buat kat rumah sewa baru my auntie kat PD..
Panas membahang Ahad tuh...tp berangin...angin kuat sampai banyak benda tumbang..

Ni la pengantin eh...baju sama mcm baju Ateh kahwin ari tuh..sebijik...kaler yang aku suka...
hurmm...dah ramai pakai...so kena fikir kaler lain la...

ketibaan perantin...oh kazen aku yg lelaki tu...wife dia ni orang Penang 
 Bunting...mana2 wedding confirm ada..
 Ashraf & Yanti
 dua2 pengapit tu kazen aku jugak...
 Pengapit kena usik..
Half of the family...kami kazen2 perempuan..

Banyak lagi gambar...especially gambar sekitar majlis..ngan pose menggedix anak dara aku ngan adik
sepupu eh...aku adalah sedondon ngan anak aku...takde lak gambar berdua...
tema majlis hijau tp aku pandai sgt nak lain dari yang lain kan..huhu..
so far seronok gak la sebab dah lama x berkumpul...sekali berkumpul macam2 cerita...
uncle aku MB NS pun dtg...x aci tau...masa wedding ateh dia tak dpt dtg...
sperti biasa..gambar yang lain next entry kalau aku x bz eh...


3 comments:

  1. baju pengantin cantik.. simple je..

    ReplyDelete
  2. harus lah panas membahang, panas pantai PD kann..:)

    ReplyDelete
  3. Dapat orang jauh ur kazen.. anyway.. moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah