Wednesday, March 30, 2016

Anggun Sungguh Jihan Muse Dalam Persalinan Traditional

Hi korang...

Diam tak diam Jihan terus jadi perhatian kan...dari seorang yang serba serbi sempoi bertukar menjadi wanita anggun di majlis resepsi beliau dan suami...cantiknya dia dengan sepersalinan traditional..pilihan warna yang menepati ciri2 seorang wanita melayu...

Terpaku seketika tengok keanggunan dan ketampanan Jihan dan suami...


Bagi pinang di belah 2


sweet sangat...


cantik sangat...


Hensem...

gambar kredit IG Jihan

Jelas terpancar kebahagiaan di wajah kedua- dua pasangan selebriti ni....

Respect dengan Jihan yang senyap2 je tau2 dah Nikah...Jihan yang bercinta 9 tahun dah kawen dah...aku ni yang 11 tahun tak kawen2 lagi...#ehhhh...

Nak jugak la macam ni....pakai baju traditional...ntah bila la kan....banyak benda tak settle lagi ni...

Hantaran kena cukup..mas kawen kena cukup..kalau tak kang femes aku kena viral..dah la femes viral kisah kena raba ari tu....serik...

19 comments:

  1. Cantikkan Jihan - jurusolek dia pandai betul

    ReplyDelete
  2. rine pun suka sangat jihan..nampak dia tak berlebih2 masa majlis kahwin dia..tema dia pun menarik...kan

    ReplyDelete
  3. Cantik sangat.. semoga jodoh mereka kekal hingga ke Jannah..

    ReplyDelete
  4. Cantik!!!! Mmg manis pakai sepersalinan ni

    ReplyDelete
  5. Moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.
    Untuk you SA, moga waktu itu akan tiba jua.. InsyaAllah..

    ReplyDelete
  6. mmg cantik...aku mmg berkenan konsep tradisional...tema tu jugak yg cantik kat mata aku...

    ReplyDelete
  7. insyaAllah next kak suria pulak hehe ... apapun cantik baju pengantin tu :)

    ReplyDelete
  8. cantik kan jihan ni.. masa memula dulu aduyai dgn gigi dgn kulit.. skrg duit ada mcm2 boleh buat..

    ReplyDelete
  9. Inshaa Allah.. mudah2an smpai jodohnya nnt.. jgn lupa jemput ya :D

    ReplyDelete
  10. suka songket cantik dan so classic look

    ReplyDelete
  11. Berbeza sgt dr mula2 msk dunia seni...
    Cantik sangat skrg..tahniah jihan n hubby

    ReplyDelete
  12. cantik jihan..kak ana suka tengok pengantin dengan busana songket ni.. :)

    ReplyDelete
  13. jihan makin cantik sekarang.. mcm mne boleh jadi mcm ni. nak jdi mcm ni jugakkk. hehehe

    ReplyDelete
  14. lawanya jihan! beza sgt dulu n sekrang..

    ReplyDelete
  15. wow. inai penuh di kaki jihan.
    mcm stokin :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah