Wednesday, March 16, 2016

Kurang Modal Buat Wanita Sanggup Berkorban Masa Untuk Cantik

Hi korang...

First aku kena tag...lepas tu aku gelak sepanjang tengahari ni dan terpanggil untuk share kat blog aku ni...buat wanita yang obses pada kecantikkan...tak salah untuk kelihatan sentiasa cantik..tak salah jugak obses pada kecantikkan..tapi kalau dah macam gambar kat bawah tu..aku rasa ramai yang mati terperanjat kan...

Topic hangat aku kat opis hari ni..hilangkan stress kejap kan...terbahak- bahak gelak..bukan sebab dia guna bahan semulajadi yang ada di sekeliling dia...tapi the way dia tepek benda- benda tu kat muka dan badan dia...

Jom tengok...


ini untuk cantikkan kulit seluruh badan ye anak- anak...boleh apply macam ni tapi make sure dalam bilik yang berkunci ye..


ini yang focuskan bahagian dada, leher dan muka sahaja


ini yang aku gelak giler tadi ni..kawan2 duk teka..Nescafe, Milo orrrr.......Taikkkk....yerkhhhhhh


ini dia guna apa?tepung castard? kuning telur? aku pun tak tau...macam isi Labu je...korang rasa apa?


hadoiii...penat aku gelak tau...

Aku mengaku suatu ketika dulu aku obses pada kecantikkan muka..tapi aku amalkan makan benda- benda ni dari kecik..

  1. Makan buah tomato
  2. minum Jus timun
  3. tepek timun kat mata dan muka
  4. amalkan makan ulam- ulaman daun, pegaga, ulam raja, pucuk selom dan macam- macam lagi
  5. lumur putih telur seminggu 3 kali
  6. pakai bedak sejuk
Haaa...itu cara aku...tapi takde la macam gambar kat atas tu....

Dah korang jangan gelak...hahahahaha....biar kau sorang je gelak sebab aku tengah stress....

11 comments:

  1. oh hemmm gee..tanjat gegurl tgk gambar 1st tu! kekekeke...ni baru rare nak cantik giler nie!

    ReplyDelete
  2. Hihihi..
    Terkejut akak tengok SA..
    Sungguh rajin mereka nak cantik kan..

    ReplyDelete
  3. ngeri ada lah tgk gambar2 tuh kak... lagi2 yg dia tepek muka jd hitam tuh... mcm momok

    ReplyDelete
  4. heheheh..kelakar la pulak tgk gambar-gambar tu. Mahal juga kos gitu kak

    ReplyDelete
  5. Gambar 1st tu mesti halus licin lembut kulit dia lepas buat treatment tu.. ekekeke..

    ReplyDelete
  6. demi kecantikan sanggup buat ape je..hat taik tu yang rase tak logik langsung..hihihi

    ReplyDelete
  7. hehehehe..kenapa takda pic 'selepas'..teringin nak tengok

    ReplyDelete
  8. gambar yang no. 1 cik nor igt muka dia dah rosak truk..rupanya dia ltk timun..haha

    ReplyDelete
  9. hahahahahaha kelakar semua kelakar tak menahan hahahahahahaahha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah