Tuesday, March 15, 2016

Nasi Golok The Podium Sri Hartamas

Ahad lepas..tertengok JJCM TV3, review tempat makan The Podium di Sri Hartamas...melilau gak la mencari kan..sebab macam terpikat dengan tempat ni..dalam JJCM tu tempatnya cozy dan jugak ada live band..masa aku pi semalam takde plak maybe malam minggu atau weekend je kot ada live performance...segan nak amik gambar banyak2 maka aku amik je la gambar Nasi Golok..aku makan Mee Goreng Podium..gambar tak sempat amik...yang nyata Nasi Golok Daging ni memang sedap...nak kata rendang bukan rendang...sedap la...tambah plak sambal belacan ngan sup tu ha...memang sedap...


Rupa paras Nasi Golok The Podium RM12.50 kalau tak salah...


konon diet aku amik apple asam boi...sedap....

Mula2 agak macam keberatan nak pi terjah..sebab pengalaman lalu kan..lepas masuk JJCM je sure kedai tu kena serbu..tapi tak plak di The Podium ni...maybe sebab kawasan elit kan...ada la yang datang cuma tak sesak la...

So macam mana?

Recommended?Aku nak pi lagi sekali nak rasa western ngan laksa Podium plak...dengarnya laksa dia sedap..so sebagai penggemar laksa yang tegar..aku nak rasa jugak nanti...kenapa la tak pernah nampak The Podium ni sedangkan selalu lepak sini...so...lepas ni bleh la lepas sini selalu...tp nak pi weekend la...leh dengar live band....

17 comments:

  1. kita pon tengok jjcm keliur dengan nasi golok ni. apakan daya nak pergi jauhhh

    ReplyDelete
  2. pestime dengo nama nasi golok...nampak cam sedap je...cam daging dendeng pon ada gak iras2 tu...akak kadang2 suka jugak makan nasi dgn lauk kering2 camni...ops!! hari ni pose tak bole cerita pasal makan lelebih..kang makruh...hahaha

    ReplyDelete
  3. betul tu along...biase keluar jjcm tv3 sure kedai tu ramai...mmg berkira2 nak pi ...tapi ni okey plak...nampak menarik tu along...yg penting dah rase kan along....

    ReplyDelete
  4. Untunglah SA dah merasa
    Kakak tengok JJCM Ahad lepas ngences ni tengok N3 SA pulak aduhai..

    ReplyDelete
  5. sedap ye..harga leh thn gak tu..huhu..

    ReplyDelete
  6. sedapnya kalau dpt makan laksa tu....lea pun peminat tegar laksa

    ReplyDelete
  7. kak SA tak yah diet la kak..body letop dah kak hahahaha..saya ni ptt diet..omg helppp tapi tengok ns lemak cmner nk diet ni kak

    ReplyDelete
  8. Kite tengah diet ni, janganlah goda mata ai lelebih.. huhuhu..

    ReplyDelete
  9. Nanti boleh lah ajak suami cuba..apple asam boi tu mmg fav ummul..sedap! Suka sangat!

    ReplyDelete
  10. tgk mcm simple tp tak tau msti sedap daging tuh kan...
    kalu nengok kt JJCM tuh nengok si naz mkn mmg menggoda

    ReplyDelete
  11. mcm menarik jek nasi tu kak..ehh air apple asam boi kegemaran gak nie!

    ReplyDelete
  12. untung dok kl.
    bleh terjah kedai makan best best kat jjcm.
    menarik!
    air kalau letak asam boi memang kegemaran aida.
    masam masam manis, shedap nyerrr lah, SA.

    ReplyDelete
  13. Tak perasan plak nasik golok ni hehehe tapi kalau sedap tu, rasa nak menerjah pulakk

    ReplyDelete
  14. harga standard KL..boleh try ni, tapi husband saya kalau tempat ala2 macam elit ni tak berani nak masuk..

    ReplyDelete
  15. Salam, wah sedap ke? Tak pernah try pulak nasi ni..hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah