Wednesday, March 23, 2016

Hidangan Vegetarian Sempena Farewell Stephanie

Tahniah buat Stephanie kerana berjaya menghabiskan internship program dia di department lama aku last week.. Aku pun Di jemput memeriahkan suasana..hidangan pun luarbiasa dimana kami Di jamu dengan makanan berasaskan sayur-sayuran sebab Stephanie ni Vegetarian..


Pose 1- terasa bantutnya aku..suka tgok Stephanie senyum..manis..


Pose 2 - terasa kemetotnya aku berdiri sebelah dia ni...


Zana tengah explain makanan melayu pada Max


Max macam muka terpaksa makan je..Zana happy giler sebab berjaya buat Max makan makanan melayu


Nasi impit ni untuk lontong..tapi aku kan jakun x makan lontong so makan la Nasi impit ngan kuah kacang


Tauhu sumbat aku makan 2 ketul ni je..


Coffee cake ni aku amik 1 slice..sedap...

All the best buat Stephanie..menamatkan program Intern sebelum COD project T4..pas ni sentap sunyi la Dept lama..semua dah balik ke asal kan...segunung tahniah buat team T4..aku pun bangga gak sebab dulu aku sebahagian Dari diorang...semoga success ye Korang..boleh focus Kat next project plak..mudah- mudahan team aku dapat banyak project tahun ni...Amin...dimana ada kemahuan pasti ada kejayaan kan..walau aku support staff..tetap jugak bekerjasama menjayakan apa pun future project kan...nama pun teamwork..nampaknya aktiviti blogging pun aku kena kurangkan sebab beri laluan kepada kerjaya kan...sunyi skit la blog aku tanpa bahan kerja nanti..takpe la..mana yang penting aku dahulukan...


8 comments:

  1. lawak je tgk muka omputeh tu...hEhe

    ReplyDelete
  2. wah..best2 mkanan yg dihidangkan..:)

    ReplyDelete
  3. sempoi laa deme tu ya..hidangan pon memikat selera..lps ni mesti deme tu teringat makanan malayu yg deme tu makan..hihihihi

    ReplyDelete
  4. wahhhh nampak menyelerakan, teringin nk buat tauhu sumbat...yumssss

    ReplyDelete
  5. yg berries tu nampak ohsem la ... cam besh je

    ReplyDelete
  6. sesekali ongputeh camni kite kasi dia rase makanan melayu..kalau bole bior pedas2 sikit...hahaha...semoga adik sukses dalam kerjaya...blog ni bebila senang nanti singgah le...jangan tinggal terus sian nanti kiteorang rindu :')

    ReplyDelete
  7. huhu.. tauhu sumbat....favourite tu..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah