Friday, March 25, 2016

Kalau Stress Boleh Bakar Kalori, Aku Dah Jadi Supermodel..

Hi korang...

Asl stress jer makan kan? Asal makan je stress kan?well semua orang pun mengalami situasi yang sama..macam aku...aku akan rasa release kalau aku makan..hahaha..pas tu aku bising gemuk..ada yang cakap aku ni Paranoid lebih sebab aku tak gemuk mana pun..hehehe..ye la..ye la..aku la yang paranoid...eh..ada aku kisah...meh ikut aku lepak kopitiam meh...tapi kan..macam tajuk aku tulis tu..kalau la stress boleh bakar kalori..aku dah jadi supermodel dah kan...x perlu nak sibuk2 kerja macam ni..hehehe...tapi supermodel pun stress jugak kan?mana ada manusia perfect dalam dunia ni ye tak?



secawan teh o panas....


seketul pau kacang gebu dan besar...

Sebenarnya ada banyak cara menangani stress...aku je malas nak buat...selain dari makan aku akan pi window shopping...pas tu akan terrrrrr shopping.....pas tu aku akan lepak makan apa aku nak makan....pas tu pusing2 mall shopping lagi...haih...macam ni tokey balak pun boleh lingkup kan?
huwaaaa stress giler la...bukan hilangkan stress..lagi stress ada la kan..ye la..sure stress blom hujung bulan dah banyak habih duit dah ni....

Jom share cara korang menangani stress...mana tau aku pun leh follow....ke korang pun sama gak macam aku....

8 comments:

  1. stress? tido! hahaha..lantak la ape yg nak jadi dlm umah..yg penting nak tido gak ;)

    ReplyDelete
  2. Azwar kalau stress Azwar kemas rumah sampai bersih. Lain cara, Azwar tidur..hehehe

    ReplyDelete
  3. sama la kita. saya pun stress nak makan je kejenyer. takpun ajak husband window shopping

    ReplyDelete
  4. hehehehh tu lah bahaya stress bg perempuan2 nih... sbb cara hilangkan stress tuh yg bahaya

    ReplyDelete
  5. wow ... sedapnye pau
    ai klu stress la kan .... tatau la nak buat ape ... sbb stress tu mcm hilang sendiri ... tak lama sy akan stress ....

    kadan tu pelik juga .... sbb tu my boss kata pa die tu pelik sikit hahahhaha

    ReplyDelete
  6. bhahaha sokong2. kalaulah stress tu ubat kurus =P

    ReplyDelete
  7. kalau stress yang paling afdal ialah mengadu dengan Allah.
    baca al Quran, berzikir, solat sunat. insya Allah tenang hati :)

    ReplyDelete
  8. Stress??...ubat terbaik adalah tido..ahhahaha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah