Tuesday, March 8, 2016

Tahniah Juara Mentor Milenia 2016 TV3

JUARA MENTOR MILENIA 2016 

Sebuah rancangan realiti Mentor yang di beri jenama baru dengan format baru untuk tahun telah melabuhkan tirainya semalam . Senarai pemenang Mentor Milenia 2016 pun sudah di umumkan . Persembahan juga sudah di pertontonkan semoga selepas tamat program ini, mereka mampu menyambung legasi yang mereka ciptakan ini.

Walaupun sasaran aku tak kena..Wani yang aku rasa sangat konsisten di kalahkan oleh Fareez..takpe la..zaman sekarang semua keputusan rancangan realiti tv hanya di hujung jari kan...makanya kena la terima kekalahan peserta yang menjadi target...

Apapun tahniah buat ketiga- tiga finalist Mentor Milenia kali ini..



Keputusan Rasmi Juara Mentor Milenia 2016 TV3

Juara: Fareez (Wang Tunai RM100,000 + Trofi)
Naib Juara: Qodi (Wang Tunai RM50,000 + Trofi)
Tempat Ketiga: Wanie (Wang Tunai RM20,000 + Trofi)

Semoga kehadiran mereka bertiga bakal menyerikan lagi industri seni tanah air kita...

9 comments:

  1. Kalau pemenang guna undi memang sasaran susah nak tepat
    Kalau guna juri professional rasanya lebih tepat.

    ReplyDelete
  2. Asalkan bukan Qody yang menang. Hahaha

    ReplyDelete
  3. Moga mereka dah bersedia dari segi mental dan fizikal memasuki dunia pentas hiburan.. ;)

    ReplyDelete
  4. tak penah ikut pun rncangan nih... n baru tau yg menang tu anak fauzi nawawi... ptt la iras muke bapaknya

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada pemenang..anak artis haruslah menang kan.huhu

    ReplyDelete
  6. tak tengok pulak episod akhir ni...tahniah pada pemenang

    ReplyDelete
  7. aida langsung tak nengok mentor ni.
    hi hi hi :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah