Saturday, March 26, 2016

Innovasi Terbaru Kebersihan Tandas Dengan Toilet Tissue Kleenex...

Hi Korang...

Ini bukan entry berbayar ye..ini aku sendiri review selepas tergoda dengan tisu tandas Kleenex ni...utamakan Kebersihan kan..bukan dalaman Tetapi luaran juga..nak plak dengan keadaan tandas dalam Malaysia ni..makin lama makin teruk..walau kat mall besar walau canggih macam mana pun tandas tu..kuman tetap ada..so untuk merasa 99% bersih..sebelum gunakan tandas..lap dulu mangkuk tandas tu dengan tisu..kadang2 ada gak yg xde sivik guna tandas..tandas duduk tu Di bantainya mencangkung..so..sebelum guna...lap dulu...


Pek yang perlu ada dalam handbag dengan harga ekonomi RM6.70


Macam aku kata tadi..tisu ni perlu ada sebab tak perlu lagi Korang nak siram tandas sebelum guna..guna je tisu ni..99% bersih...kalau siram air je belum tentu bersih kan....aroma tisu ni pun wangi...zaman sekarang penyakit ada Di mana-mana kan...

Apa tunggu lagi Korang..dapatkan Di pasaraya berhampiran..

Selamat berhujung minggu...


5 comments:

  1. Baru tahu kewujudan tisu ni. Thank you for the info :)

    ReplyDelete
  2. Bagus laa ada tisu ni, tak lah rasa geli sgt nak guna toilet duduk tu hehe

    ReplyDelete
  3. leh guna kalau ke tandas awam ni

    ReplyDelete
  4. memang kena lap dulu before duduk.. kdg tu siram air sket then lap..

    ReplyDelete
  5. good ...kena beli dan simpan dlm handbag

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah