Thursday, March 31, 2016

Santai Family di Pantai Padang Temu Melaka

Hi korang...

Sebelum pi makan kat Medan Ikan Bakar Sungai Duyung tu kitorang lepak kat satu area ni amik angin..walau panas membahang..x tau nak pi mana..kami lepak je sini..lagipun Pantai Padang Temu ni tak jauh dari Medan Ikan Bakar tu...saje amik angin petang..lama tak lepak2 macam ni kan...so melayan la anak- anak aku tuh...

Jom tengok gambar diorang...


ni pemandangan masa nak pi Medan Ikan Bakar...cantik kan...


tenang je...masa ni air baru nak pasang..so muara ni tak sibuk pun..nelayan dah balik rumah kot..


ternampak bangau sesat kat area ni jugak...


Qhaira teruja dengan laut..nak di langkahnya tembok tu...


sporting bila masing2 bergambar


macam2 gaya dah ha...


me with my lovely one and only daughter....


haih macam dah besar sangat awak ni kakak


percaya tak September nanti baru usia 12 tahun


pose dua beradik kembar ni before nyanyi lagu Frozen


pose family..atuk yang happy dikelilingi anak cucu walau tak complete


baru nampak muka mak..mak memang kena pakai spec mata hitam je..x leh kena cahaya matahari sangat matanya



atuk pun dah pandai peace...



menari lagu Let it Go...


Qhaira sedang berkira- kira nak tiru kakak kembar...


Alhamdulillah...

Walau tak complete..mommy Qhaira dan adik yang kat Penang tak balik...seronok jugak sesekali berkumpul...ye dunia aku dan family aku...mana tau esok lusa aku dah berkeluarga semula..ntah dapat ntah tidak berkumpul macam ni lagi kan...

i love my family very much....

10 comments:

  1. la...dania tu baru 9 tahun ke...mati2 aku ingat dia dah masuk sekolah menengah...kemain tinggi anak ko beb...mesti dia ada masuk sukan kan...sebab ketinggian mcm tu mmg cikgu cari utk pasukan bola jaring...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa..silap la nok...bulan 9 nanti genap umur dia 12 tahun..typo plak kat situ..hehehe..dah betulkan dah

      Delete
  2. tu la..Dania nampak dah besar sangat...dah macam adik dengan kakak dah pun..heheh

    ReplyDelete
  3. Besar dah anak dara SA. Bestkan lepak situ. Port memancing hubby kalau dia rajin drive kesana. Tapi kalau pagi mmg ramai yg memancing.

    ReplyDelete
  4. agaknye klu kite dok sebelah dania mesti orang akn cakap kami sebaya..ehhh..hihihi

    ReplyDelete
  5. Bagus xrvt gini..mengeratkan silaturrahim

    ReplyDelete
  6. sgt panas, yana. hu hu hu :(
    but da 1-2 hari ni hujan alhamdulillah...

    ReplyDelete
  7. bestkan bila sesekali dapat berkumpul dgn keluarga semua...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah