Saturday, March 19, 2016

Tiga Perkataan Buat Bekas Kekasih..


Hi korang...

Jom..saje suka- suka hilangkan stress, hilangkan mengantuk..meh kita tengok apa 3 perkataan untuk bekas kekasih korang sekiranya  terjadi situasi yang sama macam di atas tu..tak kisah la bekas kekasih tu lelaki ke perempuan..tapi follower aku dan readersa ku kebanyakkan perempuan sure ramai jawapan lebih kepada bekas kekasih lelaki...

kalau aku la..terjadi situasi diatas ke atas diri aku..3 ayat yang keluar adalah...

"Pehal Menangis Disini??"

Macam tak best je ayat aku...so..apa kata korang plak bagi ayat puaka korang,.....

jom? 




13 comments:

  1. watpe datang sini???? pergi laa berambusss??? alamak terover pulak..hahaha

    ReplyDelete
  2. 'Lama tak jumpa' .. Baik sangat pulak rasa. Tapi memang itulah rasanya ayat. Hii

    ReplyDelete
  3. hihihi.. kalau teman.. teman cakap..

    Kau Dah Kenapa??? (DENGAN EKSPRESI MUKA, DAHI DAN MULUT BERKERUT.. CER BUAT.. HAHAHAHA)

    haHAHAHA

    ReplyDelete
  4. kenapa datang sini? (sambil tunjuk muka tak puas hati) hahaha

    ReplyDelete
  5. "kenapa awak nangis?" gitu je kot ayat petama akak...bila dia dah bagi jawapan baru la akak kecam dia sampai lumat...hahaha

    ReplyDelete
  6. camne nak cakap ek.. sbb takde bekas kekasih... hehe

    ReplyDelete
  7. Maaf salah rumah.. dan terus tutup pintu..
    Kalau dia tak blah jugak call security takpun call police.. hehehe..

    ReplyDelete
  8. Apa hal datang ? kasar na bunyi. tapi elok buat garang2 sikit kan...

    ReplyDelete
  9. do i know you?
    ala..terlebih perkataan la pulak..hakhak..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah