Thursday, March 31, 2016

Hasil Lumayan Berkolaborasi Dengan Zalora

Hi korang...

Awal bulan ari tu aku ada berkolaborasi ngan Zalora untuk job tips beli handbag sale tu kan..so dapat la voucher RM100 untuk redeem barang kat Zalora...aku buntu x tau nak redeem apa terus rembat 2 utas jam tangan..takde la mahal mana tapi habis la voucher tu..takde pun tambah duit..selalunya terlebih kan...biasa la nafsu membeli online ni...nampak tu cantik..nampak ni cantik..kali ni aku behave skit...


bungkusan yang tiba di meja kerja..


tadaaaaaa....satu untuk Mama..satu untuk Dania...


cantikkan...

Korang rasa yang mana satu milik aku?

Kenapa aku beli jam? aku dah 11 tahun tak tukar jam..yang lama ni la aku usung ke hulu ke hilir sampai dah retak cermin jam..bukan nak tukar terus..tapi just aku suka tukar2 pakai je...dulu ada banyak kumpul jam..dah pindah randah sampai x ingat mana ntah perginya...ni kalau dah kat Zalora pun ada banyak jam..boleh jer tambah koleksi kan...

Bila lagi zalora nak bagi voucher ni...

15 comments:

  1. ermm kite pun belum redeem lagi sebab tak tau nak beli apa hehehhee

    ReplyDelete
  2. tulah kan suka dapat voucher free ni...

    ReplyDelete
  3. Cantik jam tangan tu..kaler hitam jam akak..putih dania.. ;)

    ReplyDelete
  4. Jam wana putih tu cantik .. salam balas kunjungan & follow back

    ReplyDelete
  5. ARI TU PUN BELI JAM JUGA KAT ZALORA NI ....

    ReplyDelete
  6. htam akak punya..putih tu dania punya..hihi

    ReplyDelete
  7. Cantik... jam kat zalora cantik2 harga pun ok...

    ReplyDelete
  8. Cantiknyee. Akak punya itam, Dania punya white ehehe

    ReplyDelete
  9. cantiknya jam putih tu....bkenan dh ni

    ReplyDelete
  10. alhamduillah tahniah
    kak long punya hitam.damia putih biru tu.. rasanya lah. hiks

    ReplyDelete
  11. Salam, wahhh best kan dapat redeem camni, hihi...btw saya suke yg warna putih tu..em, akak punya jam yg putih tu ke?

    ReplyDelete
  12. wow best tu.
    dpt jam free hasil blogging kan?
    lumayan tu.

    ReplyDelete
  13. Bila lagi nak dapat koloborasi ngan zalora ek..hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah