Thursday, March 17, 2016

Bahan Terbuang Boleh Jadi Eksklusif, Janji Kreatif

Hi korang...

Zaman serba serbi mahal ni kena kreatif kan...ye la..semua benda mahal sekarang ni..nak buang ai pun mahal..semua tentang duit...aku memang kagum dengan idea kretif diorang yang menggunakan bahan buangan ni..terus jadi perabot yang ekslusif kan..tak payah keluar duit banyak- banyak dah...


papan pallette yang terbiar ni boleh di tukar menjadi perabot yang cantik..


cantik kan?


boleh jadi coffee table


boleh jadi sofa bed


boleh jadi meja untuk beristirehat


boleh jadi sofa jugak


kreatif kan?


yang ni cantik giler..looks elegant


ni pun cantik


yang ni?


cantik kan...


yang ni pun bagus...


jadi tempat letak tv pun ok...

Apa pendapat korang...

Kreatif kan?ini tentang kreatif dan jimat..pallette ni kalau ikutkan papan dia tak tahan dan cepat reput kan...tapi ada je cara bagi mengelakkan dia mereput...cara tu korang google la eh..aku pun tak cari lagi...kalau buat betul2 ikut konsep memang menarik..yang penting konsep kena ada kalau nak nampak eksklusif..kalau dah kreatif rasanya takde masalah...macam - macam boleh buat dengan bahan terbuang...kan?

Tak mustahil dari bahan terbuang akan jadi punca rezeki dan mendapat permintaan ramai plak kan?

Siapa tahu..janji niat dan rajin je...


3 comments:

  1. dan boleh jimat pokok.. hehe.. ;)

    ReplyDelete
  2. haah la sume cantik2 kan...katil cadar hijo tu akak terpaling suka :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah