Monday, March 7, 2016

Bergegar Timeline FB Akibat Viral #selfiecincin

Viral Selfie Cincin

Hi Korang..

Kalau Korang perasan last week viral #selfiecincin kan.Apa tu?penuh Kat timeline gambar blogger buat selfie tutup mulut sambil tayang cincin...heheheh...sampai aku pun kena Bakar berkali2 untuk tayang gambar..sib baik kebetulan ada gambar aku selfie tgh sakit kepala Kat opis...macam2 gambar ada..bukan setakat selfie ngan cincin je...macam2 benda kelakar diorang buat jadikan cincin..

Tak percaya?
Tgok Kat bawah ni gambar diorang....


Diorang bertiga ni la yang mulakan dulu viral #selfiecincin sampai berjangkit jangkit....

eh ..ada gambar aku gak la kat situ



Heheheh....bukan setakat last week je viral...sampai sekarang pun diorang berjangkit..lepas sorang...sorang up gambar #selfiecincin....bukan sebab apa pun..just masing2 nak seronok Dan hilangkan stress...

Haih lepas ni x tau la gambar selfie APA plak yang keluar....sesekali have fun macam ni hilang stress kan...

15 comments:

  1. Haha..macam yang dijadikan cincin..:D

    ReplyDelete
  2. hehehe mcm mcm cincin diorg selpie..

    ReplyDelete
  3. aduii... tergelak tengok semua pic ni hahaa

    ReplyDelete
  4. hehehe...mcm mcm ada...kueh cincin pown ada...

    ReplyDelete
  5. tak tau cite pun kak hehehe nmpak sgt tak ramai kwn blogger yg ngetop2 hahahah...
    tp mmg sempoi n kretip lah depa nih

    ReplyDelete
  6. haha..kelakar la diorang semua =D teringin sangat nak jumpa..tapi masa x izinkan lagi..huhu

    ReplyDelete
  7. macam macam gaya dan macam macam props digunakan.

    ReplyDelete
  8. kelakar plak tgk masing2 tanyang cincin. tp edda tak dpt tayang cincin sebab semua tak muat dah. dah gumuks..tsk,tsk

    ReplyDelete
  9. nampak sangat akak ni hape pon tak bole...langsung tak sedo pon pasal selfie cincin ni sume...hahaha...tapi memang kelako kebanyakan gambo tu...nasib Doc Vida tak join kalau tak mesti lagi lip lap lip lap :p

    ReplyDelete
  10. MCM2 .... KAK AMANDA PUN ADA

    ReplyDelete
  11. ha ha ha...
    kreatif.
    penyeri sosial media.
    yg penting sopan hi hi...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah