Friday, March 11, 2016

Ice Gel Therapy Pelega Bengkak Urat


Hi Korang...

2 hari ni kan kepala aku teleng akibat salah bantal..so aku ni plak jenis tak tahan sakit...
So jadi masalah bila nak tido..tak selesa maka jadi x cukup tido Dan rest..beli pula ice gel therapy ni...sapu Kat leher Dan sejuk je...dulu yang aku tau beli yoko-yoko tu...tp still x ok.. Guna gel ni lega skit sebab sejuk..
Thanks Korang sebab bantu aku cari jalan penyelesaian untuk orang salah bantal..macam-macam petua aku dapat...tp yg pasti aku akan beli bantal baru..bantal therapy kepala yang aku beli tu sangat tak membantu...terus salah bantal..oh ye doktor cakap semalam..bila muscle strain macam tu jangan sesekali urut..kalau urut dia jadi bengkak urat..bahaya Dan akan sakit 2-3 hari..cukup makan ubat muscle relax Dan makan ubat demam sebab selalunya akan demam..nasib baik aku cepat makan ubat demam..kalau tak memang terbaring la...

Ingat tau Korang..kalau sakit Kat leher akibat salah bantal...jangan gatal pi urut atau urut sendiri...nanti jadi lagi worst...


3 comments:

  1. seriously tak boleh urut??? huhu shaz asal je salah bantal mesti urut...patut arhh sakit smpai sminggu..kuikui..tq dpt info baru. hee

    ReplyDelete
  2. akak pun stanbye jugak ni anytime boleh pakai nnt SA

    ReplyDelete
  3. Blh try ni slalu juga skt urat

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah