Friday, March 18, 2016

Sarapan Rasmi Seorang Suriaamanda

Hi korang

Kira aci la eh aku up gambar Isnin lepas ngan Selasa...ni la seminggu ni sarapan roti..roti..roti...itu je..hehhe..dah makan roti kenyang sampai ke petang..ye aku amalkan makan roti wholemeal ni ha...letak la filing sardine ke..cheese ke...kenyang....pas tu macam biasa aku kalau makan roti macam ni...memang buang kulit tepi...


kerak dia aku buang...isi je makan...


1 mug air teh o mak rofi buat....sedap..


kudapan sedap cekodok bawang yang garing..gebu dan lembut...8 ketul RM2..

Kira berat la ni aku nyer sarapan...kan?

Sebab tu sampai petang aku kenyang je seminggu ni...hehehehe...ada yang tanya apa aku makan dan tips aku kurus...alaaaa....aku makan je..cuma aku kurangkan pengambilan nasi...pandai2 la jaga pemakanan...seminggu tak yah makan nasi..weekend baru makan tapi dalam jumlah yang kurang...pas tu baru la timbang...tgok ada perubahan tak...kalau takde buat la sampai berubah...

Jangan malas je..kalau malas...nasib ler....

3 comments:

  1. bila skodeng blog yg ada gambo makanan je laju2 akak scroll...kikiki...hakak kan tengah pose ganti...tapi gatal nak gak tengok gambo makanan kan...matilanakkkkk :'D

    ReplyDelete
  2. sy x puas mkn kalau xde nasi...huhu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah