Thursday, March 3, 2016

Keseronokkan Bersahabat Di Alam Maya


Hi korang...

Best kan bila mempunyai sahabat di alam maya..bila kemesraan dan ikatan persahabatan terjalin maka seronok bila dapat cenderahati...so baru- baru ni aku dapat lagi souvenir dari salah seorang rakan blogger KBBA. Tak sangka terpilih jadi pengomen tegar blog dia..

Special thanks http://www.azlindaalin.com/ . Suka sangat hadiah tu..bag comel ngan brooch huruf P....sayang nak guna so bawak balik simpan dulu...nanti bila2 boleh guna kan...bag tu dah selamat jadi tempat simpan eyeliner aku yang menimbun tuh...

Sebut tentang pengomen tegar aku dah lama buang widget tu sebab ada problem tahun lepas...nanti la aku godek balik..kalau dah boleh aku nak wujudkan semula Segmen pengomen tegar ni...lama plak rasanya tak bagi hadiah kan...

korang setuju tak kalau aku wujudkan semula segmen pengomen tegar ni?

11 comments:

  1. alhamdulillah....murah rezeki along....

    betul tu along...tak rugi ramai kawan kan along..walopun kawan alam maya...

    ReplyDelete
  2. Best kan.. itulah salah satu keseronokannya.. ;)
    ai ok je kalau SA nak wujudkan balik.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. inilah kelebihan bersahabat tak kira alam maya atau sebenar.

    ReplyDelete
  4. wah ...best tu kak dapat hadiah..cik nor dah lama xdapt hadiah..hihi
    cik nor setuju akak..wujudkan blk pengomen tegar tu..:)

    ReplyDelete
  5. Memang kadangkala rasanya lebih mesra bersahabat di alam maya sahaja berbanding di alam nyata...

    ReplyDelete
  6. Nieyl pun suka jugak...
    sejak jadi blogger nie...
    ramai sgt yg nieyl kenal..walaupun x pernah jumpa :)

    ReplyDelete
  7. Wujudkan lah segmen pengomen tegar tue. Seronok tambah kawan di alam maya jugak :)

    ReplyDelete
  8. kalau dapat hadiah setuju je..huhuhu

    ReplyDelete
  9. wow best dpt hadiah.
    aida few times dpt hadiah dari linda.
    but 1-2 bulan ni keje byk, blogging kurang.
    sini pun agak lama aida tak tinggal jejak :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah kak SA. Setuju adakan semula muahahaha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah