Tuesday, March 22, 2016

Lamb Black Pepper Merecik!!

Hi korang...

Hari ni penuh plak aku nyer blog ngan citer kambing..hehehe...ni menu bekal pot luck aku hari ni..lamb blackpepper..ekceli menggunakan bahagian daging Australian Lamb...beli semata- mata nak buat pot luck ni la..cuma macam aku ckap kat rumah baru aku ni bahan kurang so apa yang ada je la ye..aku campak- campak je asal sedap..sib baik ada sos AA Super Grill yang aku beli minggu lepas jadi penyelamat keadaan..hehehe...usah ko tanya resepinya ye..aku masak main campak- campak ikut selera aku je...


Lamb blackpepper campur kacang buncis, ingat nak letak asparagus tapi macam tak kena plak..pas tu carrot pun takde..argh belasah aje la labu...asal ada campuran dah la ye..cili api pun aku racik- racik je...janji hado....
Alhamdulillah...selamat dimakan dengan kawan- kawan opis tadi...alhamdulillah kenyang murah rezeki masing- masing..

Next time ada pot luck x tau la nak masak apa plak...selalunya yang simple tu yang sedap kan?

6 comments:

  1. sedap dah tu ngan kacang buncis. cmapak2 je ye dak. janji sedap

    ReplyDelete
  2. tengok gambar pun dah nampak sedappp... rasa mesti sedap ni ^^

    ReplyDelete
  3. mentang2 dh beli sos super grill tuh terus msk lamb papear yek kak jeles tau

    ReplyDelete
  4. apa saja yang berkaitan dengan lamb..akak suka

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah