Tuesday, March 29, 2016

Apabila Terlalu Payah Membuat Keputusan

Hi korang...

ini la yang terjadi pada aku hari ini setelah mengambil masa selama setengah jam untuk buat keputusan nak makan apa...dari pukul 1 tengahari sampai pukul 1.30 fikir nak beli apa..minggu ni kemalasan melanda nak bawak bekal..duit gaji tengah ada kan..biasa la tu..time ada duit bukan main payah nak beli apa..bila xde duit tekak ni macam- macam nak makan...gedik betul...


Tadaaaaaa...

Burger daging sajork..beli kat kedai western kat food court bawah ni...

biasa la burger daging selalu ada telur mata..tapi awal2 aku cakap x nak telur..adik tu tanya kenapa plak tak nak kak...aku sampai jawab memang akak tak makan telur ngan daging berger dik..berat sangat rasanya..hahahaha..padahal aku makan je telur..cuma combination telur mata ngan daging berger macam pelik..macam tak kena..disebabkan tak amik telur mata so aku cuma bayar RM4 je..hehehehe...kalau tak RM5.

Bijak Tak?

9 comments:

  1. Bab nak makan apa..mmg pening nak fikirkan hihihi..
    Makan burger pun sedapp

    ReplyDelete
  2. adoi, nak cari burger la kat bwah tu..huhu..terliur..

    ReplyDelete
  3. Tiba tiba rasa nak makan burger daging special! Aduhai, hihi

    ReplyDelete
  4. tengok burger ni pun nampak sedap je. Malam kang kena cari burgerlah

    ReplyDelete
  5. Teringin jugak tapi perasaan takut2 tu masih ada sebab bukan senang nak kekalkan misi diet sedia ada ni.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. biasa buat kerja ni...bila tak tahu nak makan apa...cari burger je

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah