Thursday, March 3, 2016

SEGMEN TOP MOMMY BLOGGERS BY SHEHANZSTUDIO.COM

Hi korang...

Jom support segmen rakan blogger kita ni...terbuka buat semua mommies blogger...


klik banner kalau nak join

SYARAT-SYARAT SEGMEN TOP MOMMY BLOGGERS


1. Anda seorang Mommy Blogger, terbuka kepada semua jenis niche blog [p/s : bakal Mommy pun boleh tau, asalkan dah kahwin :) ]

2. Anda menetap di Malaysia

3. Hasilkan 1 entri anda bertajuk sama seperti entri ini

4. Letak logo ini di entri anda, dan link entri ini di logo tersebut

5. Komen entri ini dengan meletakkan link entri anda.

6. Link Blog anda akan disenaraikan di dalam Direktori Top Mommy Bloggers kelak.

Itu sahaja.

Jom la semua follower aku...jom support segmen ni...the more the merrier...

15 comments:

  1. Bonde nak follow SA join Segmen ni hi hi hi

    ReplyDelete
  2. Singgah sini.. joint segmen yang sama
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2016/03/segmen-top-mommy-bloggers-by.html

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen kak..semoga berjaya

    ReplyDelete
  4. Singgah sini.. dr segmen yg sama.. follow done..

    http://sotskirt.blogspot.com/search/label/giveaway?max-results=12

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah