Friday, March 11, 2016

Kalau Aku Kaya...

Kalau aku Kaya....... Sila sambung ayat seterusnya.....

Choc Hazelnut Macchiato & Chicken roll and cheese.

Hi Korang...
Abaikan tajuk..aku bukan Kaya pun..hahaha...ini la masalahnya bila kepala teleng..nak bergerak pun payah..tapi sempat sarapan ala2 orang Kaya...mahal gilo..dia benda tu RM23.50..haih sib baik guna card Starbucks..guna kad je sebab credit banyak dalam tu..well selamat duit poket den...alhamdulillah kenyang....

Korang sarapan apa pagi ni? 


12 comments:

  1. Morning ♥
    sedapnya.... :) next time boleh join skali..hihi

    ReplyDelete
  2. kalau starbuck ni aina suka greentea frap dia =) hihi. pg ni bantai nasi lemak paru kak... sedap betul ^^,

    ReplyDelete
  3. i makan nasik lemak singgit + hot coffee je.. zedap! ;)

    ReplyDelete
  4. berangan jadi kaya memang bestkan SA..wahh..bukan main sarapan pagi ni ye..akak makan roti canai banjir jer tadi..:)

    ReplyDelete
  5. saya suka green tea frap dan donut gula kat starbucks. tapi lama tak pekena. tunggu credit free juga heheheh

    ReplyDelete
  6. kalau aku kaya....hmmmm mcm2 benda nak buat. hahaha.sesekali tukar selera tak salah lagi2 free. hehehe

    ReplyDelete
  7. Tak belanja kita pun -_-

    Sally makan kuih je kakak office belanja

    ReplyDelete
  8. uik mahal gak ek makanan kat sini...akak tak penah lagi makan2 kat tempat ni dik...selalu cik boss beli air je...akak nak mengoder pon tak tahu kang ntah hape2 yg aku sebut...hahaha...air je dah belas2 hengget secawan kan...

    ReplyDelete
  9. Kalau aku kaya.. ai akan teruskan apa yang menjadi angan2 selama ini.. hehehe..

    ReplyDelete
  10. yummy.
    mahal, tapi sedap, ok ajer SA.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah