Thursday, March 17, 2016

Soda Herbs Viral Menggiurkan Tekak..

Hi Korang..

Macam2 benda viral la ni kan..eskrem viral la..ayam viral la..ni Tiba soda herbs viral plak..terliur aku tengok..korang suka kan so jom Cuba jom..tgh2 panas sekarang ni memang best minum benda yang menyegarkan tapi awas...jangan minum hari2..kang semua penyakit sampai especially kencing manis...heheheh...sedap tu sedap jugak tapi kesihatan kena jaga ye...


Jom minum !! Soda herbs

Bahan bahan
Ais soda 1 botol
Buah laici 1 tin
Serai ..ketuk
Lemon 2 biji hiris nipis
Asam boi...
Daun pudina
Ais batu
Campur aje ke semua nya...lepas tu gulppp...nyamann...:)

via
Buku Resepi Orang Kampung

12 comments:

  1. Mesti rasa fresh minum soda ni kan kak..

    ReplyDelete
  2. Waahhh... kakak nak cubalah SA
    Nampak sangat menyegarkan tekak ni:)

    ReplyDelete
  3. aaa heaven nyer kalau dapat time panas nie.

    ReplyDelete
  4. uishhh..manis tersangat nih..betul lah tak boleh minum selalu..confirm macam-macam penyakit datang..adoiii

    ReplyDelete
  5. Pergghhhh....
    Gulppp semangkuk ni boleh habiskan SA..
    Hendaknya musim panas ni :D

    ReplyDelete
  6. macam-macam minuman sejuk muncul musim-musim panas ni

    ReplyDelete
  7. ini bahaya la sebenarnya..serius bahaya..mungkin raami yang tidak tahu..campuran sebegini sangat bahaya...BAHAYA TAKUT TAK BOLEH BERHENTI BILA DAH CUBA MINUM SEKALI..ASYIK NAK BUAT SAHAJA..hihihihi..

    ReplyDelete
  8. sedapnya... gulp
    semua rasa ada masam manis herba

    ReplyDelete
  9. nak try lah hehehehe kompem sedappppp

    ReplyDelete
  10. huyoo..betul tu..jgn minum byk..manis tuuu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah