Thursday, March 24, 2016

Dinner at Little Penang Cafe

Hi korang...

Sibuk betul hari ni....baru dapat luangkan masa untuk korang...dari pagi sibuk..pas tu pergi Luncheon dengan team department lama kat Mid Valley...diorang dah habis project so aku kan di jemput sekali sebab aku pun one of the team dulu...itu aku citer kemudian la..well semalam aku pi dinner kat Little Penang Cafe di Atria Mall Petaling jaya...saje nak pi amik barang skit kat situ so alang2 dah ada kat sana makan je terus..cuma memang takde la amik gambar sangat..pi makan pun berdua so apa yang sempat aku snap je la ye....


kat sini makan best sebab tak ramai orang..aman je...suka konsep Little Penang Cafe ni..more to Kopitiam..siap ada tempat nak bergambar lagi...


Ice Lemon Tea..pas tu mengidap batuk...


Lorbak - daging ayam yang dicincang dan di salut dengan kepingan tauhu pas tu di goreng deep fry...sedap...cicah plak dengan sos secret recipe diorang


Char kuew Teow...

So far ok la makan kat sini...
Ko boleh mintak makanan ko pedas ke tak atau extra pedas...so far sedap la..portion pun banyak dan aku macam biasa tak abih la...hehehe...

Total damage makan RM39.00...Ok la murah...

Korang kalau nak makan kat sini boleh je terjah ke Little Penang Cafe, Atria Shopping Mall, PJ.

6 comments:

  1. nampak sedap tu kaka..lama tak makan situ

    ReplyDelete
  2. nmpak sedap lorbak tu...xpernah makan lagi...

    ReplyDelete
  3. yg balut tu nampak sedap.. sbb cik en suka yg rupe2 cmtu.. nyum2..

    ReplyDelete
  4. ehehe ni orang Penang ni tatau kewujudan kedai ni.. kiranya now semua org boleh dapat cater keinginan tekak diorang dgn makanan Penang..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah