Thursday, March 3, 2016

Reward Myself With Victoria Secret


Setelah berhempas pulas bekerja 2 minggu tibalah masa nak merewardkan diri sendiri...ececeh...mengada bebenau bunyinya yerk...well aku dah lama tak beli perfume...so beli la perfume mist ni ha...kebetulan VS buat promosi kan...
4 botol ni aku punya ke? korang rasa? hish...bukan la semua tu aku punya..adik2 aku kirim so belikan jugak la..untuk aku yang kaler biru ngan orange tu...Secret Charm ngan Passion Struck...tak kuasa plak la aku nak beli semua sekali..macam mentamak plak di situ kan...kalau adik aku tak kirim takde makna aku nak pi beli VS ni...perfume mist ni baunya tak tahan 8 jam..sekejapan je ..tapi kan...kalau lepas mandi sembur perfume ni memang best...rasa segar je...

Korang kalau nak beli boleh la terjah VS terdekat...rasanya masih ada lagi promosi ni...jangan lambat dah la ye...nanti melepasssss......

13 comments:

  1. harap2 promosi ni ada lagi sabtu ni baru nak terjah

    ReplyDelete
  2. Tertarik pulak tengok warna tu...

    ReplyDelete
  3. wah..bestnya. VC xde kt kelantan..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau takde beli online jer.. hhehe. sy slalu beli sini www.instagram.com/kedai_atastalian :) gerenti ori :D

      Delete
  4. waa VS, tapi sy lebih prefer DG. wangi tau

    ReplyDelete
  5. murah sgt ke promosi tuu..huhu

    ReplyDelete
  6. mujur tak gemar mist @ perfume..save duit di situ..biasa cilok perfume husband je..adeii..

    ReplyDelete
  7. Suka bau2an yang keras.. hehehe..

    ReplyDelete
  8. Hee... boleh kita guna brand VS sama pulak.
    Tapi kakak punya yg bukan passion struck.
    Mehlah ke JPO harga murah sikit.

    ReplyDelete
  9. tak pernah try lagi VS ni.
    agak popular jugak ye.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah