Wednesday, March 23, 2016

Carta Tajuk Novel Gempak Sesuai Untuk Adaptasi Filem

Hai Korang...

Aku terjebak..mula2 Kat FB aku nampak carta Kat bawah ni...pas tu aku abaikan je..adik aku plak share Kat group family..pas tu Dari suka2 Kat grup terus copy masuk blog ni ha...malas nak buat wordless Wednesday sebab macam x best je..biasa sehari ada 3-4 entry tetiba nak buat wordless macam x best..gedik tul kan...haha..dah biasa la sehari 3-4 entry... Ini pun aku draft guna HP je tau..kang ada lak mulut puaka kata aku guna internet opis..tenet opis pun x support platform blog aku ni ha...




So...apa jawapan untuk tarikh lahir Korang?

Aku?
SUAMIKU CLEVER GIRL CELUP

06 JUNE

Jawapan Korang?
Nak main menda ni kena sporting...kita tengok sapa paling kelakar Dan paling best...


7 comments:

  1. sama je akk...
    nieyl pun terjebak...haha

    ReplyDelete
  2. 23 april --> Kekasihku Ustaz Hipster (hehehe lawak gak)

    ReplyDelete
  3. Kekasihku Zombi Hipster....warghh...kah..kah...

    ReplyDelete
  4. kekasihku pontianak arrogant hahahaha xD

    ReplyDelete
  5. suamiku penghasut rempit....erkkkk...hahaha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah