Tuesday, March 22, 2016

"Mok Kito Maroh Jual Mahal' Kambing Bakar BBQ Best Di Subang Bestari

Kambing Bakar BBQ AA Super Grill

Korang yang suka suasana santai ketika makan malam dan tidak hanya focus kepada makanan yang berat dan lebih ke arah snek dan makanan ringan boleh jer terjah ke Subang Bestari merasa kambing bakar bbq AA Super Grill ni..

Kenapa AA? Yes.. Double A merupakan gabungan nama owner dan rakan kongsi iaitu Aslam dan Audi..maka terhasil lah AA Super Grill. Suka dengan semangat anak muda meniaga macam ni kan..selain dari menambah rezeki memberi  peluang pekerjaan kepada anak- anak muda juga. Kagum bila dengar cerita dari En Aslam yang adik - adik yang bekerja dengan dia datang sendiri memohon pekerjaan.

Jom tengok apa yang menarik...


seronok tgok adik ni focus grill kambing..


Bau kambing bakar ni harum semerbak, di tambah dengan aroma dari sos yang disediakan buat perut aku jadi lapar terus..



tu dia tagline.. "mok kito maroh jual mahal"


daging kambing yang dibakar dengan sos bbq secret recipe AA Super Grill..korang lalu je sure terpesona dengan aroma bbq kambing bakar ni...


nampak tak juicy jer daging kambing ni...memanggil2 aku untuk ngap dengan segera..hehehehe...Harga untuk 200 gram RM10...Murah kan?so..terjah AA Super Grill cepat...lambat kalu..rugi...


Kombinasi hidangan kambing bakar bersama hirisan bawang holland serta capsicum dan sekeping roti...perfect!!!


SA leka makan sebab sedap sangat...


ini lah owner AA  Super Grill, En Aslam dan anak daranya yang cute dan mesra...


bukti hidangan kambing bakar ini sedap...licin...satu apa pun tak tinggal..


Sos bbq yang di buat menggunakan resepi rahsia mereka  turut di jual dengan harga RM5 sebotol...


pssttt....aku beli sebotol..standby utk kat rumah sewa...menurut En Aslam boleh juga digunakan untuk ayam bakar...x sabar nak buat..stok ada ni...


Kambing Bakar BBQ Best Di Subang Bestari

Korang kalau nak terjah AA Super Grill boleh je terjah alamat di bawah dan add media social diorang untuk korang tau sebarang aktiviti mereka.Dengarnya tak lama lagi diorang nak buat delivery lunch pack plak area Shah Alam, mana tau kalau korang nak rasa kelazatan kambing bakar bbq diorang, boleh jer order melalui online kan.So nantikan berita terkini dari mereka...




Waktu operasi : isnin-khamis 630ptg-1030mlm
Jumaat -sabtu 630ptg-1200mlm
Ahad tutup

Alamat :

Jalan Nova U5/N, Subang Bestari 40150 Shah Alam Selangor
Waktu operasi :

Cawangan : 

Dungun, Terengganu

Bangi:
Seksyen 9, Bandar Baru Bangi (berdekatan Maybank) - BUKA SETIAP HARI

No phone : 019-6340294  En. Aslam

AA Super Grill sedia menerima tempahan utk majlis korporat, jamuan hari raya, rumah terbuka, majlis kahwin, majlis tunang dan lain-lain.. Sos dan kambing frozen juga turut dijual kepada orang ramai...

tunggu apa lagi korang.....cubalah....

11 comments:

  1. tagline dia tu PC suka sangat...

    ReplyDelete
  2. Owh.. macam dah lama tak pekena kambing.. tunggu dak Nuha sembuh dulu..

    ReplyDelete
  3. fav kambing bbq ..dapnye and murah

    ReplyDelete
  4. Wahh..my fav ni..nak ke cik Abe kita gi kalau ajak ni..terliur wehh..:)

    ReplyDelete
  5. wow..sedap tu ..ada tag line pulak tu.(>x<) miau..

    ReplyDelete
  6. mmg tgh trend kn jual kambing bakar gini...
    kt psr mlm umah dana pun ada tp tak ingat apa nama ownernya....
    200g rm10 mmg puas hati sedap pastu dpt sekali kentang putar sebekas

    ReplyDelete
  7. ya ampun kak... ni laki den nampak memang dia cari ni. hahahah

    ReplyDelete
  8. Jauhnyerr....uwaaaa!!!!. Eden dok kek PD nie haa....sobsss...

    ReplyDelete
  9. Jauhnyerr....uwaaaa!!!!. Eden dok kek PD nie haa....sobsss...

    ReplyDelete
  10. apa saja yang berkaitan dengan kambing..akak suka...merecikkk sangat!!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah