Thursday, March 31, 2016

Mudahnya Shopping Baju Kanak- Kanak Di Picaso Garden

Hi korang...

Berita baik untuk korang kaum- kaum ibu di luar sana..jom sama- sama rambang mata dengan aku jon..kita terjah online butik pakaian kanak - kanak PICASO GARDEN. Pelbagai pilihan baju kana- kanak seawal usia 8 bulan hingga 12 tahun dan yang penting di Picasa Garden tiada baju kedua ye..maksudnya? setiap helai baju yang di pamerkan di laman web ini hanya satu helai sahaja. Tiada ulang cetak ye.

Meh baca sikit tentang Picaso Garden

"Picaso Garden wanted children to look smart and pretty in everyday Dress-up!

Surprise our kids today by giving them the most cheerful collection, let them be unique in all ways!

We never have 2nd pieces in Picaso Garden! all our fashion collection are meant to be the only ONE!
we help parents to source for most delightful pieces and we would love to see children dress-up smart and pretty at all times!

feel free to visit us from time to time to dig for the special piece for your little precious!

"We are the windows through which our children first see the world." Katrina Kension




Jom tengok apa yang menarik dalam website ni jom...



ini kalau beli untuk Qhaira comel jer ni...


Penguin Momo...comelnyaaa....Qhaira and si kembar pakai cantik ni...


Mr Octopus...boy and gegirl pun  bleh pakai



Alahai..sweetnya kaler merah ni...




Legging pun comel untuk anak perempuan....untuk anak lelaki pun ada....


Seriously memang rambang mata la tengok butik online Picaso Garden ni...nasib baik anak dara aku dah besar panjang..kalau kecik lagi sure aku borong semua baju untuk dia...macam- macam corak yang boleh kita pilih dengan harga yang sangat ekonomi dan berpatutan.

Berbaloi- baloi..

Zaman sekarang online shopping memang menjadi pilihan sebab mudah kan...semuanya di hujung jari sahaja..jimat masa, jimat tenaga kan?tak perlu buang masa tempuh kesesakkan lalulintas di KL ni...dan yang penting tak perlu bayar parking. Klik- klik sahaja mana yang berkenan, buat bayaran dan tunggu je posmen hantar depan rumah.

Mudah kan?

Happy shopping korang....

Jom register cepat....



E-mel:
picasoclothes.marketing@gmail.com



13 comments:

  1. kalau keluar dengan anak2 nak beli baju diaorang susagh sangat..nak kawal yang kecik lagi..nak memilih lagi..lepas ni boleh la beli kat sini.

    ReplyDelete
  2. musim shopping baju raya dan baju makan kenduri....
    untuk nabila memang paling siksa nak beli baju.saiz budak tak muat, saiz remaja terlebih besar plk....pening dah umminya...

    ReplyDelete
  3. Dh pilih nak yg mana..hehehehe xsabar tunggu sampai dpn pintu..

    Thnks for sharing kak

    ReplyDelete
  4. alahai...yomey2nya...sib baik anak dah besar...hehehe

    ReplyDelete
  5. Zaman serba canggih skrg, senang shopping online je..nak keluar pun malas sbb cuaca panassss sgt skrg ni..

    ReplyDelete
  6. rasa nak belikan untuk anak buah >.<

    ReplyDelete
  7. ni yg rasa rambang mata nak memilih ni..hahaha

    ReplyDelete
  8. COMEY ... NASIB BAIK TAK SUKA BELI ONLINE

    ReplyDelete
  9. Salam, wahhh! Memang comel2 semuanya lah...aihh,nanti kalau sy dh ade anak,mesti terjebak jugak dgn website ni...hahaha

    ReplyDelete
  10. semakin banyak tempat shopping online...hehehe....jgn sampai rabak poket ni

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah