Monday, April 9, 2012

Keychain For Mama

Last 2 week kan Dania ikut Lisa naik Cameron Highland lepas dari kenduri Ateh kat Perak kan...
sejak dari tu anak2 aku tuh demam...demand plak nak tido dalam aircond je sebab homestay beraircond..hotel pun ada ekon....balik Seremban masing2 demam...
Apa Dania beli utk aku ??
Keychain...standard la kat CH apa yang ada pun..aku bagi RM100 x abih pun...ada balance RM40 lebih...


satu untuk mama...satu untuk  yang besar tu utk mama ...

thanks sayang...x beli pape utk mama pun x per la nak oiii.....tp tu la...anak2 kan..
mama tiada di sisi..naluri seorang anak ttp ingat kat mama dia walau mama x mengharap pape pun...
bagus..mcm ni la terapkan kat anak2 supaya pergi mana2 ingat kat mama dan keluarga yang lain...



2 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah