Thursday, April 26, 2012

BBQ Steambot with Family

Sabtu malam Ahad nyer aktiviti...lepas pi beli barang dapur..terus pi pekena steambot
mak abah nak sangat  merasa...so layankan ajer./.
Dania orang paling suka la..dia bab makan kat luar laju jer..terlebih2 excited..
sampai aku sound...jgn excited sgt yaya...nanti kedai tutup..frust..
nasib baik x tutup..huhu...

 alamak..gegar...
 si kembar ngan ibu ayah eh pun join...aku x del a excited sebab dah biasa makan..
 punya la menjamu malam tu..aku x leh mkn udang...maka bg diorang je makan
 tgok la Dania tu...
 terus lapar..x tau nak letak caption apa
 Aressa mcm nak ckp..ntah apa2 mama ni...sikit2 amik gambar....
Aressa mak pegang..sebab dia dah merengek2 nak tido....comot..makan eskrem..

kesimpulan eh..mak abah aku tak suka makan steambot ni...x kono ngan tokak kato eh...
dah aku ckp...biasa jer makan steambot..sabar jer la...
siap ckp
next time x nak la makan lagi...makan tempat lain pulak la....biar betul2 kenyang..mcm makan kat bagan lalang tu..beratus habis pun takpe janji puas..
sabar jer la...
total makan malam tu...RM126.00...
Okay la dari beratus2 makan kat BAGAN LALANG...


8 comments:

  1. huuu..tetibe rasa laparrrrrrrrrr..uwaaaaa*modepuasa*

    ReplyDelete
  2. samalah..orang tua memang tak berapa suka makan steambot ni..lebih suka makan nasi jer

    ReplyDelete
  3. uncle selalu anggap steamboat ni mahal...

    sebab kita kena masak sendiri...

    haha

    ReplyDelete
  4. biaso makan steamboat kat johnny jer...

    ReplyDelete
  5. alamak!! nak steamboat jugak lah..
    harus pg flamming..

    ReplyDelete
  6. wow! bestnya dapat makan macam ni dgn family.. makanan yg biasa2 pun boleh berganda2 sedapnya kan apatah lagi yg memang dah sedia lazat, huh cerita pun tak guna.

    ReplyDelete
  7. Orang tuo mano nak kono dgn selero dorg..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah