Friday, April 13, 2012

Shower Gel The Body Shop


Petang semalam lepas citer pasal housemate aku tu...aku keluar pi JJ Kepong plak..jalan2 cari pasal..
mula2 nak belikan baju Dania...tp mcm x menarik jer..sale pun dah takde..kalau ada pun certain2 item..
so aku pun sebenarnya memang mencari shower gel...
singgah The Body Shop

 Green...bagus2..
 mula2 nak beli satu jer..pas tu up lagi satu..pas tu mamat lembut tu ckp kalau beli 3 dapat discount 20% setiap botol...aku apa lagi..amik ler..
Dewberry,Raspberry dan Strawberry..siap si mamat lembut ckp...its long lasting to your body akak..(baca ikut gaya mamat lembut) 

klik gambar kalau nak nampak..
setiap botol ada discount 20%..total semua RM49.45.. kalau x..rega eh jadi  RM59.70 
so jimat RM10.25..Jimat sebab beli sendiri..guna duit sendiri eh..
pada aku jimat la..sebab shower gel ni memang hari2 guna kan..
2 bulan sekali baru beli...lagi satu aku suka beli sabun2 the body shop yang RM9.90 seketul tu..
sebab dia lasting..bau kat badan lama...cumer aku x cuba lagi product utk cleasing face...
nanti2 la...kulit aku sensitif


5 comments:

  1. Berbaloi!! Body shop pakai sikit je dah semerbak

    ReplyDelete
  2. mmg tahan along lg kalau along guna dia punye span yg kepul2 tu.lagi jimat sbb guna 2-3 titik je buih dah byk gila...setahun pun lum tentu habis 3 botol ni tau.lg satu scrub garam dia sgt2 recommended utk hilangkan kesan2 itam kat tengkuk ke atau kat memana.ratu dh pakai mmg superb :)

    ReplyDelete
  3. mahalnya? uncle pakai folo mi je....

    ReplyDelete
  4. mmg berbaloi..yg penting wangi mangi

    ReplyDelete
  5. ai suka yang wangi2.. biar hb bau ai wangi je.. hehehe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah