Tuesday, April 17, 2012

Dating With Dania

Sabtu lepas aku bwk Dania pi KL.......punya la dia excited..tido pun x lena agaknya sebab pagi2 dah bangun dah....mula2 dia ingat aku nak bawak dia pi tido kat Kepong....
bila dah jelaskan kenapa baru dia ok....

Dari Seremban kami naik bas Suasana Edaran jer...naik bas yang 2 tingkat...
seronok betul dia siap request amik gambar..letak kat FB and tag makcik2 dia...boleh?
x sabar2 kan....boleh nampak ngan aksi dia dalam bas ni siap nyanyi2 lagi...huhu...
tgok....takut selipar eh bergerak ke bwh kerusi..dia letak kat situ...mcm la lawa selipar eh tu...
akhirnya sampai KL...boleh plak bas turunkan penumpang kat Jalan Hang Tuah...maka pilihan kami naik Monorel  ke KL Sentral sebab papa amik kat sana jer...
first time naik Monorel...excited sampai kembang2 hidung
KL Monorail..dia suh amik gambar jugak..nak tunjuk kat atuk ngan wan
amboiiii......suka ko kan.....hehehehe.....


Dania dah sampai KL Sentral...yeay...
kemana kami??
lokasi pertama ke Muzium Negara
Permintaan dia sejak sekian lama....dah besar anak mama ni..eh..eh...
sambung next entry eh...



12 comments:

  1. bestnya naik bas, dah lama tak naik. anak bujang saya pun selalu jugak ajak naik bus. kena cari masa yang sesuai ni :)

    ReplyDelete
  2. waaa...dania dating ngan future papa...:)

    ReplyDelete
  3. All
    - hehehehe...this is not the first time..dah selalu dah sebenarnya...

    ReplyDelete
  4. future papa?..

    dah dekat sangat dengan opis ema...

    ReplyDelete
  5. MamaEma
    - yes...im a single mom..

    ReplyDelete
  6. emm..dating yer? when the big day kak long? jgn lupa jemput tau..wajib terjah

    ReplyDelete
  7. Ayu
    - bila??insyaallah..dalam perancangan..nanti along announce bila dah sampai masanya..

    ReplyDelete
  8. so cute....bagus sis u buat camni so nanti dania n bakal papa die rapat n tak le malu2 mcm tukan....hope u guys hepi n cepat2 mkn nasi minyak tau!

    ReplyDelete
  9. bestnyer dania dpt jalan2 dgn mama & papa baru..

    ReplyDelete
  10. Part bergambar harus ada.. nak tunjuk bukti kat atok dgn wan.. hehehe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah