Tuesday, April 17, 2012

Lawa Tak????Blackribbon Closet..

Last week aku beli handbag lagi...tp xde la yang berjenama..just sesaje jer beli utk tukar2 pakai pi opis...
so dah sampai last week...ye..aku shopping online jer...
kenapa kali ni aku beli pepel kaler???
aku dah banyak sangat handbag kaler hitam...knowing aku yang mmg gilerkan handbag makanya
nekad nak pelbagaikan kaler..ke opis pun ok...bawak pi beriadah pun ok..
ada kawan2 suh aku tayang handbag..maksud diorang amik gambar pakai handbag aku tuh..
oh...no..no..no....
nanti ada kata aku riak..padahal handbag aku tu takde la branded mana pun
pakai mana yang mampu je..kita kena ukur baju kat badan sendiri kan...psstt...mak aku tgh mintak aku bagi handbag Charles & Keith aku baru beli tu....hehehehe...tunggu mak nyer birthday eh mak..
mak aku berkenan plak...


12 comments:

  1. sesekali bercolor la along...tp kan kita tak suka handbang color sebab malas nak tukar hari hari hehehe

    ReplyDelete
  2. cantik n sgt2 gojes la sis...kelas gitu....

    ReplyDelete
  3. adoiii kak riz, cantiknya.. wah harga pn berbaloi la..
    errr cam nak beli sama jer dgn kak riz la heheh boleh tak?

    ReplyDelete
  4. berusaha juga nak tambah koleksi...

    ReplyDelete
  5. Yus
    - hang suka pepel jugak kan?

    ReplyDelete
  6. Lieya
    - moh..click link tu jom beli..murah jer

    ReplyDelete
  7. Lisa
    - boleh....apa plak x boleh...beli jer la...

    ReplyDelete
  8. cantik la kak long..simple but nice..

    ReplyDelete
  9. brand biasa2 pun takpe..
    jgn pkai yg fake nyer sudah..

    ReplyDelete
  10. Dulu ai nye beg mesti nak color hitam.. senang match dgn pelbagai baju.. sekarang ikut dan je.. terbaru warna hijau lumut.. dah rosak baru tukar baru.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah