Tuesday, April 10, 2012

Entry Buat Mama Jeles Lagi

Sedih la...patut mama pun kena ada dalam ini gambar la....huh..sedih....tahap kejelesan mama dah sampai puncak..sampai dalam diam plan nak jugak pi..Wan pun bengang jer...


 betapa hepinya mereka
 perantin pun join
 kembar apatah lagi..seronok sgt la tu
 korang tgok..korang tgok...sajer jer buat aksi2 gedik yang menambahkan api cemburu mamanya ni...
 gambar ni macam ckp...Hi mama!!
 ni lagi la...tadaaa..cakk...mama nampak kakak x?
 terus rindu kat anak mama sorang ni....
gambar dorang banyak..x publish kang..xde entry..xde entry..xde yang berkunjung kat blog ni...
eh betul ke entry2 aku x leh komen semalam..
aku pun naik pelik bilik Bonda Amani siap tag kat fb aku ckp kenapa x leh komen???
aku xde lak ubah apa2 setting...
patut la blog aku senyap sunyi jer...caner nak buat ni...tgok setting ok..maybe semalam semua bz x singgah kat blog aku kot..fikir positive jer la...hehehe...


4 comments:

  1. SIAN MAMA KENA TINGGAL...MENJELES LA SORANG2..KEKEKEKKEKE..NANTI ESOK AJAK CIK ABANG PEGI NYEK....

    A'AH SEMALAM NAK KOMEN XLEH...NAPA NTAH..TUE YANG TAG ALONG TUE..TANYA..NAPA...

    ReplyDelete
  2. dania posing kemain saja bg mama dia jeles..pandai tul

    ReplyDelete
  3. ai ada pengalaman kurang baik dkt sana.. huhuhu.. anak ai pernah jatuh bercalar muka.. kenangan pahit sungguh..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah