Friday, April 20, 2012

BUKTI AKU GOMOK..


Salam Jumaat...baru nak bersiaran hari ni...semalam 2 entry jer kan...hehehe...semalam bad mood...
hari ni aku kebusyan melanda..mcm2 boss requested...makanya...korang akan tgok la entry2 lama aku....
tetiba aku takde idea...belek2 gambar..jumpa gambar ni..ni timbang sukat apa segala nama eh...
huhu...kat Petrosains ari tu..timbangberat badan aku....53.6kg dari 50kg...
giler!!!!naik 3.6kg...x leh jadi ni...aku kena maintain 50kg...patut la ramai kata aku put on weight..
i have to do something la....
sekarang malam aku makan buah ngan roti jer utk alas perut...tp masalah utama kalau balik Seremban..
confirm mak aku masak sedap punya...adoila...caner nak disiplin diri ni..
Korang ada masalah mcm aku?
aku x kisah badan naik cuma aku tak suka bab perut aku nampak buncit..
x lawa pakai baju apa pun...

8 comments:

  1. hishhh...tak gemuk manalah klu still tak lepas 60kg..

    salam ukhwah..
    jom join contest mudah saya, hanya dgn meneka gambar sahaja dan anda berpeluang mendapatan sehelai pakaian untuk anak anda (lihat lihat diblog saya untuk hadiahnya)...

    click untuk join contest
    http://asranorrie.blogspot.com/2012/04/teka-dan-menanganda-dpt-hadiah.html

    ReplyDelete
  2. takpe sis, tetap nampak slim jek lieya tgk ...

    hepi weekend sis...

    ReplyDelete
  3. Mrs Norrie
    - thanks dear and thanks for the invitation...

    ReplyDelete
  4. Lieya
    - yer ker lieya..tgok gambar x nampak tuh,cer tgok betul2 tang perut..waakakakakaka....

    ReplyDelete
  5. saya dok dgn mak. no wonder la tak kurus kurus!

    ReplyDelete
  6. 53kg jer along..
    tak gemuk mana pun

    ReplyDelete
  7. hehehe.. jauh lagi nak menyamai berat SA ni..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah