Wednesday, April 4, 2012

Alain Delon Pemberian Tersayang


Salam u olls...kembali bersiaran hari ni...huii...lama dah aku tinggalkan blog tanpa entry...mahupun auto post entry...kebizian melanda..demam...batuk dan selsema...Isnin MC..dan semalam ada secretary's week kat Berjaya Time Square..
Aku tau aku banyak hutang entry ngan korang..korang dan korang semua...tp izinkan aku untuk up kan entry ni...special dedication to my cinta...cik abang sayang tu...
thanks to him sebab merasa bonus dia jugak...sebenarnya ada banyak dia belikan...aku up satu2 dulu erk...

 Wedges Alain Delon...
 nak kata tinggi...hurmmm...tinggi giler..
 comfort...x melecet kaki...x perlu digigit terlebih dahulu sebelum pakai...

sgt selesa...harga RM179..

Dah selamat aku pakai dah pun...pi Secretary's week semalam...memang best kasut ni
x berat...ringan jer...melangkah dengan penuh yakin jer semalam..
tp tu la...poyo sgt kan...ari ni x pakai pun..sebabnya...
lenguh betis mak noks..tinggi menjulang...kawan2 opis tanya kenapa aku nampak tinggi...
buta kot diorang...x nampak wedges mak 4 inch...
hahahaha....sampai betis lenguh ko....itu yang x leh nak menahan tuh...

Adakah ini entry poyo??suka la..blog aku kan....jap lagi ada la anonymous yg komen tuh...
Ada Aku Kesah???ko hado?



11 comments:

  1. wah along...bestnya abg sayang belanja...cantik kasut along... :)

    ReplyDelete
  2. pasrah aku xde
    hahahaa

    wei cantek..aku skrg ni pn gile wedges
    sume heels aku da campak buang
    time to wedges!!!

    untung cik abe belikan..hehee

    ReplyDelete
  3. Ratu
    - alhamdulillah...merasa bonus..

    ReplyDelete
  4. Syana
    - ye la noks..aku pun dah suka wedges..

    ReplyDelete
  5. Lyn
    - alhamdulillah...tumpang rezeki..

    ReplyDelete
  6. Kehkehkeh.. lenguh sampai ke betis.. sama lah dengan ai.. nak2 pulak bila berat badan ai berlebihan..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah