Friday, April 13, 2012

Sumpahan Daging....


Ni citer 2 days before aku pi makan kat The Ship tu..sebelum tu belasah makan steambot ngan cik abg
kat BBQ Steambot Kuang.
aku citer sikit jer la sebab xde la best sgt citer ni..selain steambot tu,aku pun di lapah dek nyamuk yang besar2 gajah..
giler x selesa..tp steambot eh best..terbaek...

 aku banyak pilih daging..dalam sup tomyam tu semua ada udang ngan cendawan and baby corn jer...
 lama nak tunggu masak..aku dilapah nyamuk godang...

ni apa yang aku makan malam tu....udang dilarang sama sekali amik sbb aku nyer muka tgh banyak jerawat kan..sebab x leh makan udang..x hingin aku amik gambar udang...huh...
rega utk buffet steambot ni RM20 satu kepala..ko makan sampai lebam..hahahaha...
sendat la perut aku malam tu...banyak aku makan daging...
sekarang dah x leh tgok daging dah..mcm fobia..sebut daging je aku nak muntah...
naper erk??
sumpahan daging ke apa...wakakakakak.....ingat zaman bentayan ke ada sumpahan2 bagai ni....



9 comments:

  1. niat dah lama nak ke steambot kuang ni..dekat dgn rmh tapi tak sampai2..

    menyelerakan sgt pic atas.suka daging jugak dan harap2 kalau mkn nnt taklah kena sumpahan daging hehe

    ReplyDelete
  2. murah la harga dia
    lama aku x makan steamboat
    laki aku tu xsuke bab2 buffet ni
    malas sgt nk pegi ngambik..aku pn malas
    hehee tu yg teros xpegi2 tu

    ReplyDelete
  3. dah mcm sumpahan pontianak pulak..
    hahaha

    ReplyDelete
  4. omai.... nampak sedap, terbuka plak selera

    ReplyDelete
  5. makan mewah npak..duit sy bile nk bank in nih

    ReplyDelete
  6. sedap dan murah lak tu...aduhai..best tul steam steam ni

    ReplyDelete
  7. tergoda den tgk steamboat tuh...

    ReplyDelete
  8. cam musim raya haji jerk...penuh daging dalam peti ais kan...

    ReplyDelete
  9. Kalau makan dengan anak2, dak Adik paling suka daging kambing.. dia sorg boleh habiskan.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah