Monday, April 9, 2012

Anonymous Comment

Salam Isnin u olls...
Isnin permulaan hari aku dah hangin satu badan gara2 comment dari Anonymous yang dah 
membuatkan aku ngan cik abg bergaduh x tentu pasal...
Buat Anonymous tu...aku tau sapa dia..aku malas nak semak otak and shoohhh....pergi jauh2 jgn sibuk2 nak comment kat mana2 entry aku...
KINDLY DO NOT SPOILED MY MOOD COZ...
aku datang kerja Isnin dgn hati yang tenang mencari rezeki...bukan nak kena marah atau harus
memarahi..
ok???i know u read my blog..but please...please did not disturb me anymore....


11 comments:

  1. sabar kak yong..buat dek je..kalu layan makin menjadi nanti

    ReplyDelete
  2. org cam ni xde keje lain...sbb tu ske kaco hidop org...buat xtaw sudah...

    ReplyDelete
  3. sabo yunk..ginilah kalau ada blog..ada jer komen-komen menyakitkan hati

    ReplyDelete
  4. buat derk je ngan anon ni...kalau doa berani xkan guna anon kan??
    salam singgah =)

    ReplyDelete
  5. jangan layan sangat anon..nie.

    ReplyDelete
  6. alahaiii nape plak ni??
    buat bodoh jek ek
    kadang anon ni org2 yg kite kenal gak
    tu sbb dia xberani nk tonjol diri sdiri

    ReplyDelete
  7. approved comment before publish or setkan..anon cannot comment..moga hati tak lagi disakiti..

    ReplyDelete
  8. thanks all..dh set dah..only members of this blog jer boleh komen..huhu

    ReplyDelete
  9. jgn di layan org giler mcm tuh along..

    ReplyDelete
  10. Buat dunno je.. lagi kita marah lagi dia suka.. orang mcm tu kurang kasih sayang..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah