Wednesday, April 18, 2012

Petrosains Part 1


naik LRT...suka betul makcik kecik ni....berjalan2 kejap ke hulu kejap ke hilir dalam LRT...nak kata first time dah banyak kali naik dah....
x tau la seronok sebab dapat keluar ke or seronok jalan ngan  mama...

 x reti duk diam...
 meleret senyum dia..suka la tu..kehendak hati tercapai
 nak masuk dalam tu kena melalui kapal angkasa "perjalanan Sekilas Masa"
 tiket..dewasa RM15.00 Kanak2 RM8
 posing lagi...gelap pun gelap la..
 kena naik benda alah tu eh...Dania panggil kapal angkasa..x leh amik gambar masa perjalanan ni...
semua sudut ada cctv...makanan dan minuman pun x dibenarkan...
 ececeh...bab bergambar bagi kat dia..semua benda dia cuba without fail
 ni traktor ke apa ntah
 sbenarnya patung tu mmg takde tau...tapi bila tunjuk tangan..eh...tetiba wujud plak....

aku amik gambar secara random jer la eh...rasanya ada 2 lagi entry utk habiskan dating nyer citer ni
dah ponek acik dah...
so...kita tunggu next entry yer..aku ingat Petrosains ni kecik..ghupernya.....besar...
sampai sakit2 betis mama ko Dania oiii....


1 comment:

  1. tersenyum lebar Dania.. suka tgk dia ceria mcm tu..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah