Friday, April 6, 2012

Pannazzzz!!!!!!


Blog aku ni mcm ada potential utk bertukar ke blog review makanan kan???perasan lebih la plak..dah sejak akhir2 ni aku asyik makan2 dan makan jer..mana yang biasa tuh aku x de la nak review..ni yang aku 
share dalam blog yang jarang2 aku pi....sharing is caring kan..selain share aku dapat gak menyelesaikan masalah korang ..korang..dan korang yang x tau nak pi makan kat mana..betul tak?

meh ikut aku ke Panazz  Restaurant..

 Puncanya dah x tau nak makan apa..balik2 makan kat abe kelate kat area umah aku tuh jer...bosan kan?
cik abang pun bawak ke sini..Area Damansara Perdana...
 cozy..x ramai sgt...
 tempat buat air dia...
 menu...x nampak???pandai2 la korang klik...x pun tgok kat last entry ni...aku letak info dari website diorang
 Root Bear Frost for me...
 Ginger apa ntah air cik abang ni...jgn kentut lepas minum ni sudah...
 Fettuchini Carbonara RM21.90 Cik abg punya
 Lamb Chop RM25.90 for me..

Total RM60.60..

Ok la..x mahal sgt..sapa yang bayau???aku ler sapa lagi...asyik cik abg jer banjer kan...aku pun nak gak share bonus aku...lerrr...ni sebahagian jer..nak banjer betul2 nanti next session kat THE SHIP....
kenapa THE SHIP???
aku kan suka western...huhu....habislah....berdoa agar cik abg x makan banyak...giler kedek la aku ni..
eh takde la...aku ok jer..sharing is loving kan..betul x sik abg????

So makan kat sini adalah recommended ok...sedap...fresh...tenang...nak bawak anak2 pun ok...

nah amik website diorang

www.panazz.com.my

Tel : 03 77100099 >kalau nak buat reservation kan..


NAMPAK JER SIGNBOARD NI...KORANG SINGGAH JER LER...
Gerenti puas hati...


RESTORAN PANNAZ.COM.MY

LOCATED IN DAMANSARA PERDANA, PANNAZ WELCOMES ALL VISITORS & FRIENDS TO SAMPLE ITS DELICIOUS FARE, FROM BBQ LAMBCHOP, STEAKS, TAPAS & MANY OTHERS. FOR MORE INFO ABOUT OUR MENU, PLEASE VISIT OUR WEBSITE: WWW.PANNAZ.COM.MY RESTORAN PANNAZ SERVICES: CATERING & PRIVATE FUNCTIONS * CORPORATE HAMPERS* TEL: 03-77100099 FAX: ++++603-77101091 EMAIL: msibiznet@yahoo.com EMAIL: annaz@pannaz.com.my

5 comments:

  1. tgk tajuk memula td igt ada gosip panas ke..ehehe...rupanya restoran...

    ReplyDelete
  2. mana gambar cik abe yang panazzzzz tewwwww?

    ReplyDelete
  3. sedap sesuai nama la..panazzzzzzzzzz

    ReplyDelete
  4. ingat kan gossip tadi..
    klu sedap boleh terjah

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah