Friday, April 27, 2012

Selamat Berhujung Minggu


All of you....
Happy Weekend...semoga weekend korang terisi ngan aktiviti yang berfaedah...
Memandangkan Blogspot kena blocked kat Malakoff...Again and again..aku x tau la caner nak
update dengan tegar lepas ni...
boleh update tp guna kaedah lain dimana aku  update tp x leh nak view..boleh?
semua nak blocked...baik x yah ada internet kat company besar mcm ni...
Apapun..
Selamat Berhujung Minggu la U olls
Minggu ni aku ke Muar.....Ada sapa2 follower aku kat Muar????
mcm la nak jumpa kan...bajet retis...pangggg!!!!!


3 comments:

  1. nampaknya blogging ni dah sama naik dgn FB jugak kan..sebab ada company cuma blog FB je~

    ReplyDelete
  2. Kat office ni ada sesekali blog kena block.. mati akal sat tapi nasib baik ada tab sebagai penyelamat..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah