Monday, April 23, 2012

Setiausaha Meningkat, Bos Hebat Organisasi Berkat

Salam Isnin u olls...wahh...aku ni memang pelupa la...caner ntah bleh terlupa pasal Secretary's Week event with Dato Dr Fadzillah Kamsah & Krew Sinar Fm ni....event 3April..ari ni dah 23hb...
Aduhai Riz...mengalahkan ada anak sepuluh bz eh...

 pembukaan oleh mereka organizer
 Salleh , Krill , Dato Fadzillah Kamsah
 KE........
 Dgn secretary company lain
 kami dari Malakoff
 Aku dah mcm mak lampir dah...x sihat masa ni demam...
 mcm biasa ada la kaunter jualan kat depan ballroom ni...
 makanan yang aku sempat ambik gambar
 dessert
 table aku

Nmapak sangat event ni boring...memang boring giler..dari awal asyik la bercakapppppp jer organizer eh..aktiviti pun kurang ..padahal meraikan para setiausaha kan...ada la nyanyian...
ok jugak la...cuma sangat bosan...event ni lebih kepada training jugak...
ada sijil...tp best part aku tertinggal sijil aku atas meja tu...hurm...susah org2 demam ni kan...
aku agak bz pagi ni...agak2 kalau sempat kang aku buat entry lain jugak la ye...



6 comments:

  1. fuhhh dasat tajuk enty kali ni sis...i loikeeeee....sebab lieya pun PA tapi tu laa tahun ni takde ong sbb tak terpilih utk join secreteri weeks kat mane2 hotel....almaklum laa PA gomen kene ikut turn...mencik!

    ReplyDelete
  2. Lieya
    -ikutkan i x nak pi..tp kena paksa...makan free...ok jer la kan...tp mmg x enjoy la program ni...

    ReplyDelete
  3. habis tu, dpt balik tak sijil ko tu noks?

    ReplyDelete
  4. Mungkin sebab tak sihat apa yg terbentang dpn mata jadi tak sihatlah..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah