Tuesday, April 10, 2012

Si Kembar Di Cameron Highland

Amboi amboi amboii.......bukan main lagi si kembar ni..lepas jer kenduri Mak Teh nya kat Perak..
terus naik ke Cameron Highland..jeles mama atuk ngan uwan..tau masing2 nak terus balik jer masa tu..kitorang boleh patah balik ikut korang pi sana..
ini dah sampai Tapah...baru dapat tau..masing2 nak terus balik rumah masing2..hurm..apo nak di kato kan...
Semalam Lisa email kat aku gambar2 diorang pi sana...bestnya...jeles sungguh

 sajer jer...si kembar ngan kakak Dania tu happy jer...
 tgok la gambar yang ni....huh...jeles..jeles..
 amboi Adeliya...mama dulu pi sana xde naik sampai hujung ladang teh tu tau....awak..bukan main lagi
tgok la Aressa tu...mcm gelak mengejek..mama...Aressa kat CH ni....huh..


Apapun at the age 10 month korang si kembar dah sampai CH...kakak Dania masa umur 5 tahun..ni dah nak masuk umur 8 tahun dah sampai semula kat CH..mama sesungguhnya jeles...sgt jeles..
Apatah lagi Atuk ngan Uwan..xper2..nanti kita plan trip family day lain eh...
kali ni kita pergi ramai2..
ada lagi gambar diorang..nanti la aku publish sikit2..ok?




9 comments:

  1. la along xikut skali ke...??? ingat along ikut diorang jugak...diorang pegi berlima jerk la nyek...alolo sian along kena tinggal...

    ReplyDelete
  2. x la...tu yang tension tuh...huhu..pergi kut rombongan..balik x nak la berpecah..tp semua decide nak balik rumah..itupun kat tapah baru ckp

    ReplyDelete
  3. nak kembau jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!

    ReplyDelete
  4. nak kembau jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!

    ReplyDelete
  5. bukan main happy lagi sikembar dpt g ch..

    ReplyDelete
  6. chomelnyeeee kembar gugurl..

    ReplyDelete
  7. rugi tak pegi along..
    hehee
    larikkkkkkkkkk!!!

    ReplyDelete
  8. terselit dania ...dapat jugak dia follow..hehehe

    ReplyDelete
  9. Sesekali layan strawberry disalut coklat sambil minum teh o panas di ladang teh.. eemm..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah