Wednesday, April 18, 2012

Petrosains Last Part


Gigih aku nak menghabiskan entry ni....ni last part..
bahagian akhir ni nampak sgt Dania memang happy...sebab apa? terpancar  kegembiraan kat wajah dia..
.lama jugak aku x bawak dia berjalan...selalu plan..last2 x jadi..
inipun hutang 2 tempat lagi which is Kidzania ngan Pusat Sains Negara.
mula2 ingat boleh sekali harung pi...rupanya x cukup masa di tambah plak hujan..

 suka dia main lego gergasi ni...
 amboi..leka yer..
 bila tanya kakak x penat ke..x la..
 candid lagi...
 tunggu turn...leka dia tgok makcik tu
 science of racing
 jom..sapa nak ikut Dania race
 main game ni dia fail aje...
 depan keta racing
 dia main mainan ni..aku lupa nama eh..tp dia kalah..hahaha
 sebelum keluar...

kata x penat kan...
sekali korang tengok la gambar ni....


x sampai 5 minit ..dia dah terlelap...
kata x penat kan...
bukan apa u olls..pada dia kalau penat sure kena balik kan...baik jawab x penat....
tp aku suka la tgok dia puas hati pi sini...mana x puas hatinya..kul 10 malam baru sampai Seremban...
huhu...pas ni nak kena ngadap 28hb plak..nak kena bawak dia ke 2 tempat yang dah 
janjikan kat dia tu....sure penat lagi aku...


3 comments:

  1. dania hepi sampai ketiduran...hehe puas hati sgt kot

    ReplyDelete
  2. terlentok tidur..letih sangat yer

    ReplyDelete
  3. Anak2 mmg mcm tu.. akal dia pjg.. sbb kalau kata penat dah tentu kena balik.. hehehe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah