Friday, April 6, 2012

Selesai Sudah


Ni last entry untuk Majlis Ateh...next nanti aku citer benda2 penting untuk korang share sama jer ok?
korang tgok jer gambar2 kat bawah ni eh...ponek dah acik ha...
ntah apa yg penat padahal auto publish jer pun....

Raja Sehari
siap ada dayang lagi...
kakak perantin dan mak perantin
mak merenjis
mak long
mak lang
mak cik
sayang menantu abah...hehehehe....

family foto...x semua keluarga belah perempuan naik...malu2 lipas plak diorang kan...mengada....
lepas ni kami semua berolak balik kecuali Lisa satu family
diorang nak naik Cameron Highland..ngan Dania pun sanggup tinggalkan mama eh bila Mak Yang eh ajak pi
Cameron...nyampah tau....
lagi emnyampah bila dah sampai Tapah..diorang pakat balik terus ke destinasi masing2...kalau tau..biar diorang balik aku satu keta terus ikut Lisa jer...sengal...
maka tinggal la aku ngan mak dan abah...mcm bodoh jer lepak kat umah..
penat..maka masing2 makan kat luar...plan ntah apa2...


3 comments:

  1. sama cantik sama padan...tahniah

    ReplyDelete
  2. adik i memang cantik mama ema..hahaha..tgok la akak eh....hihihi..

    ReplyDelete
  3. Memasing dah penat memang cenggitu.. last minute tukar plan..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah