Tuesday, April 17, 2012

Pengumuman!!!!Review Novel di NOTAKAKISURIAAMANDA

Sila berkunjung ke 


Aku dah buat review untuk novel2 yang aku baca..tp baru buat first entry la...( korang ingat aku rajin ke)
hehehe...depend on tahap kerajinan aku la yer...blog baru tu pun x ramai follower lagi...insyaallah aku akan 
update ttg novel2 yang aku dah baca...
bukan x nak buat kat sini..
cuma aku tak nak campur adukkan blog personal life ngan review novel..biar satu2
so korang takde la rasa jemu kan..dari terbiar jer blog tuh...elok aku ajak korang ke situ jugak...
mana tau aku nak jual novel yang aku dah ada...jual murah bukan jual mahal..
so...apa lagi tunggu....jom la ke sana.....

4 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah