Friday, April 13, 2012

Dating Tgok Wayang


Lama giler x tengok wayang..cik abang ajak pi tgok wayang kat The Curve dimana kata dia ada sejarah kami kat sini...
dulu sebelum aku sakit dan masih kerja kat Seremban aku selalu dtg hari Rabu...tiap kali rabu dia mesti cuti sebab aku datang..of course la kan...so selalu tgok wayang kat Cathay Cineplex ni..last tgok wayang ngan aku 2009 dan lepas tu until semalam baru la kami tgok wayang...giler lama kan...
syahdu x kisah kitorang???

so...kami tgok la wayang citer Wrath Of The Titans...

best giler citer ni..sedang ditayangkan di semua panggung...x rugi bayar RM26.00
seat kapel lagi ko..huhu...
aku nak citer balik pasal filem ni aku x reti..so..korang pi la tgok sendiri
aku memang recommend citer ni kat korang...kecut perut aku tgok citer ni..budak2 x leh tgok citer ni kecuali di bawah bimbingan ibu bapa sebab citer ni kategori P13 which is ganas..yer ker?
ntah aku tgok ramai jer cina2 bawak anak diorang...huhu...

2 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah