Friday, April 6, 2012

Bonus Hanya Beli Handbag Baru


Ye...aku beli handbag baru...aku kan giler handbag ngan kasut...xde makna la aku nak beli benda lain...
baper bulan bonus aku dapat???/itu adalah RAHSIA...xde la banyak mana tapi rezeki dari Allah...
alhamdulillah..ku syukuri nikmatnya...eh...
Bonus aku kali ni aku beli handbag jer memandangkan cik abang dah belikan aku macam2..Hari tu beli lagi khakis selai kan....x payah la aku tayang khakis plak...nanti korang kata aku mengada kan...

 cantik kan handbag aku...nak beli Coach x mampu....pakai la Charles & Keith ni..murah pun murah...
cantik pun cantik..
 RM189.00

Beli kat Butik Charles & Keith 1 Utama

Dan dah selamat pun aku guna sekarang..aku suka...korang suka????huhu
adeh...ntah apa la kena aku ni...duit asyik abis kat kasut...kat handbag...abis pi bercuti ...apa nak jadi ni Riz...caner ko nak kahwin ni...ni lepas raya nak pi China..caner ni...mana ko nak raba duit...
huii..jimat cermat la kan..sib baik cik abg nak tolong bayar top up nak pi China...
meh sayang lebih sikit..huhu....aku skrg kena la berjimat cermat utk simpan duit...nak pi Guangzhou for next trip...hari2 kena bawak bekal....
Padan muka ko Rizzz.......


9 comments:

  1. santek!!!
    nnt ko amik la gambar ko tgh pakai ek
    nak tgk :-)

    ReplyDelete
  2. cantik beg..biarlah charles & keith sis..dari pakai coach tp tak ori..uhuk!

    dee pun mcm sis lah..nak gi travel kena menabung..hehehe..

    ReplyDelete
  3. serius cantik handbag...sebab i penggemar brand ni..apa je patern sukeeeeeee.....wahh malakof bonus cepat...TM hujung bulan ni

    ReplyDelete
  4. cantik sis....

    takpe sis, bonus yg kite dpt tak salah kalau kite reward diri kite sendiri....penat2 kite keje kan...nak gak manjekan diri ngan hasil titik peluh kite....

    ReplyDelete
  5. xsabar nak tunggu bonus dedi nak beli enbeg baru jugak.....

    ReplyDelete
  6. i pn mkin ske plk c&K ni.. design die pn cntik2..

    ReplyDelete
  7. takpe charles & keith dari pakai yg imitation..
    betul tak??

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan,

    Charles & Keith cantik. saya pun ada satu.

    Blogwalking sini. Follow u. Follow me back ya :-)

    http://mama-iloveu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Amiklah gambar bergaya dengan beg tu.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah